5 grunner til å flytte inn i Viftefabrikken Næringspark på Bryn

 
5 grunner til å flytte inn i Viftefabrikken Næringspark på Bryn
Allerede er 10 000 kvm leid ut. Eiendommen på totalt 28 000 kvm gir virksomheten din rom til å vokse. Her er fem gode grunner til å sikre seg ledige arealer i Ole Deviks vei 12 ved Bryn skole.

1. Fleksible muligheter
Viftefabrikken tilbyr et stort utvalg lokaler til kontor, proffhandel og showroom. Her er det rom for utvikling og vekst av virksomheter.

Leietakere skal ha en arbeidshverdag så enkel som mulig. Derfor tilbys fleksibilitet i leiekontrakter og størrelser på arealer. Det er også rimelig leie på eiendommen, noe som vil være gunstig for de fleste.

2. Flotte fasiliteter
Hos Viftefabrikken vil dere finne gode fasiliteter som løfter hver arbeidsdag. En stor kantine sørger for påfyll av energi med gode matopplevelser fra et godt og variert utvalg. I den hyggelige kaffebaren ved resepsjonen serveres et utvalg fristelser.

Mer enn 300 parkeringsplasser og ladetilbud utendørs gir leietakere god tilgjengelighet til både ansatt- og kundeparkering. For deg som ankommer med sykkel, står sykkelparkeringen klar for å ta deg imot.

Viftefabrikken oppmuntrer til fysisk aktivitet, som gir gode ringvirkninger. På eiendommen finnes et lyst og attraktivt treningsrom som tilbyr det nyeste og beste utstyret, med tilhørende dusj og garderober.

3. Eventhallen
Snart flytter Eventhallen inn på eiendommen. Her vil det blir arrangert flere eventer som blant annet messer, utstillinger, konserter, bryllup, selskap og mulighet til å samle inntil 1 000 mennesker.

- Det skjer mye spennende i Viftefabrikken. Med Eventhallen snart på plass og Conluo som har sitt hovedkontor her, er vi i ferd med å fylle opp og aktivisere eiendommen. Nå vil vi fylle opp resten, og invitere flere som kan være med på utviklingen på Bryn.
Anders Aasand, gårdeier ORO.

4. Conluo til tjeneste
Med Conluo Facility Services AS plassert i bygget, får man eiendomsservice lett tilgjengelig. Det vil si en rekke ulike tjenester som er nødvendige i et stort bygg, og som sikrer sømløse arbeidsdager. Kafeen Blings og Boller gir kaffe og påfyll til ansatte på bygget og i nabolaget. Forøvrig kan Conluo også hjelpe med møteromsservering, skjorterens, renhold og resepsjonstjenester.

5. Praktisk plassering
Næringsparken er plassert med sentral beliggenhet i Oslo og ligger nær alle hovedferdselsårer, slik at leietakere og besøkende enkelt kan ankomme fra alle retninger. Med gode parkerings- og lademuligheter, effektiviseres hverdagen for ansatte og besøkende. Bussen stopper rett utenfor eiendommen, men en 11-13 min gåtur tar deg til Hellerud T-banestasjon og Brynseng T-banestasjon.

Er dere klare for å bli en del av Vifteparken Næringspark?

Les mer om prosjektet her og sikre dere arealer i dag

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave