A Bygg fokuserer på unge

 
A Bygg fokuserer på unge
A Bygg Entreprenør har ansatt Jostein Roger Andersen som ny prosjektingeniør. Ansettelsen er et ledd i selskapets fokus på unge og nyutdannete.

27år gamle Jostein Roger Andersen er utdannet sivilingeniør i byggteknikk og arkitektur fra NBMU, og går inn i rollen som prosjektingeniør. Dette er en relativt ny stilling i A Bygg, forteller selskapets administrerende direktør Morten Raugstad.

- Dette er en rolle vi tilbyr unge kandidater med fullført utdannelse og kanskje et par års erfaring. Som prosjektingeniør får de muligheten til å utvikle seg, samle erfaringer og bygge kunnskap, før de etter hvert går over i andre roller med større ansvar. Med denne stillingen har vi etablert en vei inn i entreprenørfaget for unge mennesker som vil et sted, sier han.

- Større rolle i et mindre selskap
Andersen kommer fra en trainee-stilling i Veidekke, hvor han blant annet har jobbet med utvidelsen av Oslo Lufthavn og Fornebubanen. A Bygg ble et riktig neste steg, forteller han.

- Etter lærerike år i Veidekke ønsket jeg større påvirkning og nærhet til prosjektene, oppgavene og faget. I et mindre selskap vil jeg få en større rolle enn hos en av de større entreprenørene. I A Bygg er avstanden kort fra teori til praksis, jeg tror jeg kommer til å lære mye, sier han.

Andersen tiltrådte 3. januar.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave