A Bygg henter prosjekteringsleder fra AF Gruppen

 
A Bygg henter prosjekteringsleder fra AF Gruppen
A Bygg Entreprenør styrker sin prosjekteringskompetanse og ansetter Per Øivind Engan som ny prosjekteringsleder.

Med en sterk vekst i oppdragsmengden har A Bygg hittil i år økt antall ansatte med nesten tretti prosent. Flere av selskapets nyansatte kommer fra de store entreprenørene, fra AF Gruppen har selskapet nå hentet Per Øivind Engan. 

- For å kunne møte den voksende etterspørselen øker vi nå vår kapasitet på flere områder, blant annet på prosjekteringsledelse. Dette er et svært viktig område, helt avgjørende for å sikre gode innkjøp og en effektiv gjennomføring av prosjektet. Prosjekteringslederen skal lede og motivere prosjekteringsarbeidet, som jo i høy grad utføres av innleide konsulenter. Vi har derfor sett etter en kandidat som ikke bare har den rette byggfaglige kompetansen, men også de rette lederegenskapene, sier Morten Raugstad, administrerende direktør i A Bygg. 

Solid byggteknisk forståelse
Engan bringer med seg solid byggteknisk forståelse og bred erfaring fra blant andre AF Gruppen og Veidekke. I tillegg har han lang erfaring som rådgivende ingeniør i Multiconsult.

- Etter flere tiår hos store entreprenører ble jeg fristet av A Bygg og deres måte å jobbe på. I A Bygg er veien kortere fra ord til handling, samtidig som faget står i sentrum. Jeg så raskt at de kunne tilby noe annet enn de store selskapene, og tror at jeg bringer med meg verdifull kunnskap og erfaring, sier han.

Og det sier Raugstad seg enig i.

- Per Øivind vil ikke bare tilføre A Bygg verdifull kompetanse, men også styrke vår kapasitet og bidra til å sikre at vi kan møte den stadige økende oppdragsmengden, sier han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave