ABAX går over til HERE teknologien

 
ABAX går over til HERE teknologienIllustrasjonsbilde. Foto: ABAX
ABAX vil nå bruke HERE teknologien til geokoding, kartlag, ruter, fartsgrenser og rutematching på alle sine SaaS-tjenester.

I løpet av året vil alle nye kunder av ABAX vil se alle sine eiendeler: verktøy, kjøretøy og maskiner i HERE-kartet som standard, og dette er starten på et flott samarbeid for fremtidig utvikling i ABAX-løsningen.

– ABAX er glade for å kunngjøre at vi har signert en ny kartleverandør for å forbedre kundeopplevelsen. Ved å samarbeide med HERE vil vi styrke vår posisjon ytterligere, og det åpner opp for en rekke potensielle nye tjenester gjennom HERE sitt økosystem, sier Paul Walsh CTO i ABAX, i en pressemelding.

 – Vi er glade for å betjene det nest største telematikkselskapet i bransjen, og et av de største IoT-selskapene i Europa. Sammen skal vi hjelpe kundene med å styre flåten sin bedre ved hjelp av nøyaktige posisjoner til alle eiendeler, se føreradferd samt få opp når det er behov for neste service, sier Dieter Lange, leder for partnerorganisasjonen EMEAR i HERE Technologies.

- Vi ser også frem til å støtte ABAX i å ekspandere til forsikringsbransjen, og gir alle nødvendige data for å kartlegge føreradferd, sier Dieter Lange avslutningsvis..
 
HERE Technologies:
HERE er en lokasjons- og teknologiplattform som flytter mennesker, bedrifter og byer fremover. Ved bruk av en åpen plattform gir HERE kundene mulighet til å oppnå bedre resultater – fra å hjelpe en by med å administrere infrastrukturen eller en bedrift med å optimalisere ressursene sine samt veilede sjåfører til destinasjonen på en sikker måte.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår