Advansia etablerer regionskontor i Bodø

 
Advansia etablerer regionskontor i BodøBildet: Inge Henning Andersen
Advansia har kontorer i både Oslo, Stavanger, Molde og Trondheim. Nå etablerer de seg i Nord-Norge med regionskontor i Bodø.

– Bodø står foran en spennende transformasjon med mange interessante prosjekter. Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse sammen med lokale aktører i denne prosessen, sier Ingvild Vikenes, direktør for strategi og forretningsdrift i Advansia.

Er i gang med spennende prosjekter
Advansia har allerede en rekke, spennende oppdrag i regionen. Avinor skal på oppdrag fra Samferdselsdepartementet bygge den nye flyplassen i Bodø og har tildelt kontrakten for en komplett prosjektorganisasjon til arbeidsfellesskapet Team Marstrand/Advansia. Advansia er også i gang med forprosjekt for Bodøs nye storstue – et fremtidsrettet stadion, hvor bærekraftige løsninger er satt i høysete. Selskapet er også partner i Action Now, Bodø/Glimt sin egen bærekraftssatsing, hvor de leder noen av nettverkene.

Ifølge Vikenes er dette bare starten. Sammen med andre dyktige aktører ønsker Advansia å bidra på mange av satsningene som kommer. – Vi har blitt overveldet over den gode mottagelsen vi har fått i Bodø. Både interesseorganisasjoner, nettverk og bedrifter har gitt oss god innsikt i byens fremtidige aktiviteter og planer, forteller Vinenes.

Spennende muligheter for ny regionleder
Med bakgrunn i at Advansia allerede har oppdrag i Bodø og regionen, er Inge Henning Andersen midlertidig ansatt som fungerende regionsjef.

-Å få mulighet til å konstituere som regionssjef i nord er både spennende og lærerikt, sier Inge Henning Andersen. – Jeg har fått gleden av å bli kjent med Advansia gjennom jobben de har gjort for Bodø/Glimt, både med planene for ny stadion, som organisasjonsutvikler og mental coach for klubben, og i videreutviklingen av Action Now. Dybden og bredden i kunnskap til selskapet er imponerende, avslutter Andersen.

Det er utlyst en ny stilling som regionssjef og Andersen vil fungere frem til stillingen er besatt. Han er godt kjent med byen og markedet, og vil i startfasen ha fokus på å knytte kontakter med potensielt nye kunder og samarbeidspartnere.

Om Advansia: 
Advansia er datterselskap av AFRY som er et internasjonalt teknologi-, design- og rådgivningsselskap med 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri og energi, som jobber over hele verden for å skape bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.  

I Norge inkluderer tjenesteområdene rådgivning innen markedsanalyser, prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 900 medarbeidere og har kontor i 10 byer i Norge.  

Making Future 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave