Ærverdige Ris har blitt ny og større

 
Ærverdige Ris har blitt ny og størreTidligere Ris-elev og partileder Jonas Gahr Støre klippet snora for å markere åpningen av Ris skole 23. august.
Nybygget har fått en luftig takhøyde på fire meter for å stå i stil med den opprinnelige skolebygningen. Administrerende direktør i Undervisningsbygg, Rigmor Hansen, sier dette gir skolen et romslig og lyst preg.

Prosjektleder Pia Sylvie Berg i Undervisningsbygg er fornøyd med byggeprosessen som har pågått siden høsten 2014. Den største utfordringen var å dele anleggsvei med flere aktører, siden en gang- og sykkelveg langs Ring 3 skulle bygges samtidig i tillegg til et boligprosjekt rett ved siden av skolen.

- Alle har vært løsningsorientert og fleksible så dette har gått bra. Vi er også veldig fornøyde med samarbeidet med totalentreprenøren NCC, sier Pia Sylvie Berg.

Ris skole er en 8-10 skole og med nybygget har skolens kapasitet økt fra 450 til 630 elever.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår