AF Energi innstilt til varme- og kjølekontrakt

 
AF Energi innstilt til varme- og kjølekontraktBildet: Nytt sykehus Drammen. Illustrasjon: Link Arkitektur
Helse Sør-Øst RHF har innstilt AF Energi til kontrakt for varme- og kjøleanlegg til prosjektet nytt sykehus Drammen.

Entreprisen omfatter varme- og kjøleanlegg for sentralbygget til nytt sykehus. Avtalen har en verdi på om lag MNOK 200 ekskl. mva. Planleggingsarbeidene vil starte omgående, etter karenstidens utløp. Forventet oppstart er i mars 2022.

Det nye sykehuset i Drammen skal være lokalsykehus for Lier, Drammen, Sande, Hurum og Røyken. I tillegg skal sykehuset ha områdefunksjoner for alle beboere innenfor helseforetaket Vestre Viken sitt dekningsområde. AF Gruppen er engasjert i flere deler av byggeprosjektet.

Varme- og kjøleentreprisen omfatter i hovedsak ca. 90 000 m2 bygningsmasse som omtales som Sentralbygget. I dette inngår senge-, behandlings-, poliklinikk- og servicebygg. Det skal installeres distribusjonsanlegg for varme og kjøling og utvendige gatevarmeanlegg.

- Det nye sykehuset vil gi et vesentlig bedre helsetilbud til innbyggerne i regionen, og vi er glade for å bidra i denne prosessen. AF Gruppen har lang og bred erfaring med lignende løsninger til en rekke signalbygg landet over. Nå ser vi frem til å levere funksjonelle og energieffektive løsninger i samarbeidet med prosjektorganisasjonen til Helse Sør-Øst RHF i Drammen, sier Eirik Wraal, konserndirektør for energi og miljø i AF Gruppen i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår