Ahlsell overtar Neo-Select

 
Ahlsell overtar Neo-SelectBildet: Fra venstre: Rolf Müller, konsulent for Neo-Select, Paul Egil Garvik, regionsjef i Ahlsell, Stein Bigseth, daglig leder i Neo-Select, Lars Erik Finne, direktør M&A i Ahlsell, Mikael Falk, oppkjøpsansvarlig konsern i Ahlsell, Øyvind Skjerstad Ramsøy, regional salgssjef i Ahlsell. Foto: Ahlsell / Roar Kruse
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Neo-Select AS. Neo-Select AS har hovedkontor, butikk, kontor og lager på Lierskogen.

Selskapet selger verktøy,forbruksartikler, arbeidsklær og verneutstyr fra sin butikk i Lier og gjennom sin nettbutikk neo-select.no. Selskapet har 18 årsverk med en omsetning på 54,6 millioner i 2021. 

Rene fordeler

- Det nye oppkjøpet styrker Ahlsells posisjon ytterligere innenfor de aktuelle varesegmentene, og gir Neo-Select AS enda bedre tilgang til flere produkter og kunder – og dermed økt konkurransekraft mot nye og eksisterende kunder, skriver Ahlsell i en pressemelding.

- For kundene til Neo-Select AS vil oppkjøpet bety at de får tilgang til hele Ahlsells produktbredde, og ikke minst til logistikktilbudet vårt. Vi har høy leveringspresisjon og har i tillegg kuttet stort i CO2-utslippene knyttet til varetransport ut til kundene. Dette blir rene fordeler som kundene til Neo-Select nå får ta del i, sier administrerende direktør Rune Flengsrud i Ahlsell.

Flengsrud poengterer samtidig at kjøpet av Neo-Select AS med sin spesialkompetanse og tyngde innenfor verktøy, forbruksartikler, arbeidsklær og verneutstyr, kombinert med et dyktig salgsapparat, er et betydelig og positivt bidrag inn i Ahlsell.

- Gode relasjoner

 Vi vet at de kunnskapsrike selgerne vi nå får på laget vårt har gode relasjoner til mange proffkunder i sin region, ikke minst på grunn av den høye servicegraden de leverer og evnen deres til å skreddersy løsninger etter kundens behov. Disse relasjonene skal vi dyrke videre.
Stein Bigseth, daglig leder og selger av Neo-Select AS, ser frem til å ta med seg alle sine kollegaer i den videre satsingen. Det var uaktuelt å vurdere et oppkjøp av andre enn Ahlsell.

- Vi bryr oss veldig om kundene våre og hverandre som kollegaer. Da Ahlsell viste sin interesse for selskapet , var det derfor viktig at vi ved et eierskifte sikret et enda bedre tilbud til våre kunder. Det får vi nå. Ahlsell har i mange tiår bevist at de tar proffkundene på alvor gjennom å bli stadig bedre på både sortimentsbredde og leveringspresisjon. I tillegg har de i likhet med oss veldig dyktige folk i alle ledd, så vi er svært godt fornøyde med matchen, forteller Bigseth.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave