Akustikkrådgiver

 
Akustikkrådgiver
Søknadsfrist: 09.10.2022
Sted: Stavanger - Buildings & Industry
Tittel: Akustikkrådgiver

Vil du utvikle din kompetanse på akustikk, elektroakustikk, lyd- og bildeteknologi og støy i et av Norges sterkeste fagmiljø? 
Våre akustikere jobber med spennende prestisjeprosjekter som Regjeringskvartalet, Nationaltheatret, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. I tillegg til dette skal vi i de neste 4 årene arbeide med rådgivning for anskaffelse av AV-systemer for alle universiteter og høyskoler i Norge og være med på å utvikle god infrastruktur på  landets vei- og jernbaneprosjekter. Dette innebærer mange spennende oppgaver i grensesnittet mellom lyd/bilde, akustikk og støy.


Vil du være med oss?

BLI EN DEL AV VÅRT AKUSTIKKMILJØ I NORGE

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1400 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen blant annet akustikk. Gjennom vårt fagmiljø drar vi nytte av hverandres faglige nettverk og spisskompetanser på tvers av COWIs akustikkseksjoner, og i samarbeid med våre internasjonale samarbeidspartnere i de større kulturbyggprosjektene. Våre tjenesteområder dekker akustikk, støy, vibrasjoner, elektroakustikk, sceneteknikk og rådgivning innen kulturbygg. COWIs akustikkmiljø i Norge har gjennom de siste ti årene vært blant bransjens sterkeste fagmiljø.

Våre akustikkmedarbeidere i Norge har en helhetlig tilnærming til utforming av blant annet kultur- og undervisningsbygg, flyplasser, sykehusbygg og store samferdselsprosjekter, hvor vi har en sterk posisjon nasjonalt og internasjonalt.

I tiden som kommer skal vi også finne vår innfallsvinkel til å bidra innenfor COWIs globale satsing på bærekraft, som vil prege vår virksomhet i alle ledd av organisasjonen.

Hvordan kan akustikkfaget bidra til bærekraft? Hvilke resirkulerte materialer vil fungere godt i en konsertsal? Hvor mye eller lite støy avgir fremtidens elbiler? Disse og lignende spørsmål kan du være med oss å stille – og å besvare.

HVEM ER DU?
Som rådgiver hos oss vil du alltid ha mulighet for å jobbe innen dedikerte fagfelt innenfor akustikkfaget, og du vil få muligheter for utvikling basert på den erfaringen du kommer med. 


Vi søker deg som trives i tverrfaglige team og er en lagspiller som er god på å bygge relasjoner. Evner å planlegge, prioritere, se de gode løsningene og jobbe strukturert. Du er kvalitetsbevisst, og motiveres av å utvikle kompetansen din sammen med dine kolleger.


I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra universitet med faglig bakgrunn i akustikk eller musikkteknologi, men vi er også interessert i andre med bakgrunn og kompetanse fra f.eks. bygg, arkitektur, signal, elektronikk og kultursegmentet som ønsker å utvikle seg innenfor faget.
 • Markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN 

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

ER DU INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med følgende kontaktperson

Stavanger: Christian Steen (rekruttering) på tlf: 976 78 836 / crse@cowi.com
Søknadsfrist: 9.oktober
 
VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 
#LI-Hybrid

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave