Byggfakta vokser mest


Som annonsør i Byggfakta Nyheter vil du nå ut bredt, til over 19. 000 beslutningstakere. Vårt tidligere «søstermagasin» VVS aktuelt er nå en integrert del av Byggfakta Nyheter. Dette gir deg som annonsør et enda større nedslagsfelt, med tanke på merkevarebygging, produktlanseringer, målrettede kampanjer, stillingsannonser, bilag, kataloger, m.m.

 

Les mer her

 

Ta kontakt for å få best synlighet og profilering mot byggebransjen
 

Annonsere i Byggfakta

Med 8 utgaver i året og en dokumentert lesergruppe på 40.000 lesere på print og nett, er Byggfakta det største frittstående fagmagasinet innen bygg og anlegg i Fagpressens base (MMI¹). Byggfakta er riksdekkende og når beslutningstakerne i bransjen.

Dette gjør Byggfakta til en glimrende kanal for:

 • Profilannonsering
 • Kampanjer for nye produkter
 • Synliggjøring av endringer i firmaet, for eksempel ny adresse eller profil
 • Stillingsannonser
 • Distribusjon av DM i form av kataloger, cd’er, produktark, vareprøver, etc. Hele landet/opplaget eller per postdistrikt/postnummer.

1) MMIs Fagpresseundersøkelsen 2015

For annonsering på våre internettsider – ta kontakt for muligheter og priser. Dette kan være med på å forsterke budskapet dere ønsker å kjøre i bladet Byggfakta, eller eventuelt være en ren nettprofilering. Se også markedsplaner og informasjon om internettannonsering på PDF-filene.

Byggfaktas annonseavdeling består av:

Solveig Storlien
Kunderådgiver - Media
Mobil: 92 26 09 26
sgs@byggfakta.no

Kristen Sandvold
Kunderådgiver - Media
Mobil: 95 72 10 68
ksa@byggfakta.no

Erik Hjalmar Berbu
Kunderådgiver - Media
Mobil: 93 63 03 61
erik.berbu@byggfakta.no

   

Media - Forlagshuset Byggfakta

Byggfakta eies av Docu-group. I Norge er vi totalt ca 45 ansatte, hvor media utgjør rundt 6 årsverk og fagmagasinet Byggfakta er det største magasinet vårt.

I våre magasiner med tilhørende internettsider kan dere:

 • Formidle nyheter/produktnyheter fra bransjen ut til markedet
 • Rapportere om spesielle evenements
 • Få trykket debattinnspill
 • Søke etter nye medarbeidere - stillingsannonser
 • Profilere firmaet via kampanjer – annonser eller kundebrosjyrer
 • Disse kundebrosjyrer kan sendes til hele eller geografisk begrensede deler av magasinenes leserkrets – din kundekrets (gjelder ikke internettsidene)

Effektiviser markedsføringen – prøv intelligent markedsføring

Såkalt intelligent markedsføring dreier seg om å nå ut med budskapet sitt til dem som har eller potensielt kan få interesse av det som tilbys – ikke til en masse andre. Nøkkelen er naturligvis kunnskap om hvordan markedet fungerer, og hvem som handler hva.

Den kunnskapen har vi.

Vi har løsninger for både intelligent direktemarkedsføring og intelligent annonsering. Vi tilbyr også assistanse når det gjelder utforming av budskap og utarbeiding av markedsføringsmateriell.

Annonser og DM: Våre magasiner og nyhetsbrev er blant de ledende på markedet og distribueres til alle viktige beslutningstakere.

Nå ut til den rette målgruppen: Vi vet hvilke aktører du bør rette markedsføringsinnsatsen mot. Vi kan tilby deg alt fra målgruppelister til helhetlige løsninger for intelligent direktemarkedsføring.

Målgruppeliste: Vi skreddersyr en målgruppeliste ut fra dine ønsker.

Intelligent direktemarkedsføring: Kontinuerlig bearbeiding av den relevante målgruppen med utsendelse per post eller e-post.

Utform og produser markedsføringsmateriellet: Vi har kunnskapen og produksjonskapasiteten til å hjelpe deg med å utforme budskapet og produsere materiellet ditt. Uansett om du ønsker å utarbeide annonser, trykte brosjyrer, elektroniske nyhetsbrev eller andre former for elektroniske løsninger, kan vi tilby deg profesjonelle løsninger.

Kreativ kampanje: Vårt tilbud for å sikre at du går ut til markedet med det rette budskapet. Vi tilfører vår kunnskap om markedet og markedsaktørenes preferanser.

Produksjon av trykksaker: Vi utformer budskapet profesjonelt og produserer det kostnadseffektivt i vår moderne maskinpark.

Medieplan 2021 - Print og digitalt


Media kit 2021 - Print and digital

Medieplan 2022 - Print og digitalt


Media kit 2022 - Print and digital

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår