ARCHICAD 20 – A fresh look at BIM

 
ARCHICAD 20 – A fresh look at BIM
Med ARCHICAD 20 øker verdien av å benytte BIM. Den nye versjonen inneholder mange nyheter som vi tror de fleste brukere vil finne nyttige.

Hva er nytt i ARCHICAD 20
Alle biblioteker er nå norske. Dette betyr et mye større utvalg for brukerne, samt mange forbedrede egenskaper både i forhold til modellering og mengder/skjema.

Flere filformater som standard, dette inkluderer Rhino import/eksport og forbedret støtte for SketchUp 2016.

Forbedret informasjonshåndtering. Nå kan modellen fungere som en sentral lagringsplass for all relevant informasjon og man kan også lagre og vedlikeholde informasjon som ikke ble laget med et tegne- eller BIM-verktøy, som f.eks. Excel-regneark.

Med de nye grafiske mulighetene kan man endre utseende etter formål. I tillegg til de vanlige visningene som arbeidstegning, møbleringsplan, himlingsplan etc. er det nå mulig å styre dette med filter. Eksempel på et slikt filter er brannplaner, velger man en vegg og gir den et brannkrav vil grafisk visning f.eks. kunne endre farge i modell og tegning. Dette gir ekstremt mange presentasjonsmuligheter.

Den norske prosjekteringsmalen som følger med, er nå oppdatert med forhåndsvisning av alle favoritter som veggtyper, vinduer, dører, møbler etc. Dette gjør det enkelt å vite hva man velger når man skal benytte disse i modellen. Denne nye forhåndsvisningen gjør også at man nå kan vise symboler av oppbygningen av f.eks. en vegg i skjema.

Full støtte for IFC 4, samt en rekke forbedringer i import og eksport av tverrfaglige modeller.

Et nytt og forbedret brukergrensesnitt gir ARCHICAD 20 et mer moderne og helhetlig utseende uansett plattform.

Norsktilpasset versjon integrert
Som en av ytterst få på markedet, leveres ARCHICAD som en ferdig norsktilpasset versjon uten tillegg i prisen. Forbedret norsk prosjekteringsmal med nytt smartere revisjonsobjekt, en rekke nye skjema og lister, forbedrede oversettere for IFC m.m.

Programvare lastes ned fra www.archicad.no. Student-, lærer- og demoversjon lastes ned fra www.myarchicad.com.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår