Arealplanlegger

 
Arealplanlegger
Søknadsfrist: 31.10.2021
Sted: Kristiansand- Infrastructure
Tittel: Arealplanlegger

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Arealplanlegging? Kan du sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder? Og er du en tillitsskapende rådgiver med gode samarbeidsevner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING VEG I KRISTIANSAND

Som vår nye arealplanlegger blir du en del av avdeling Areal & Samferdsel Kyst som består av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner langs hele Kysten fra Sørlandet til Nord-Norge. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, konsekvensutredninger, mindre mulighetsstudier, kommunale områdeplaner og private detaljreguleringer. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.

Du blir en del av seksjon Areal og Samferdsel i Kristiansand som i dag består av et team på 12. Vi har et bredt fagmiljø som jobber tett med kollegaer innen de ulike fagområdene. Vi jobber på prosjekter på tvers av hele COWI, som gir oss masse muligheter også utenfor lokalområder. Vi supplerer hverandre godt med et høyt faglig engasjement og er veldig fornøyde med vårt trygge og gode arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig.

FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder Salrina Christy Andersen og resten av seksjonen. Din hovedoppgave i teamet vårt er å fungere som prosessleder og sikre at planprosessen blir fulgt overfor våre kunder. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert igjennom ideer, innspill og løsninger før planprosessen iverksettes. Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Prosessledelse
 • Sikring av planprosessen 
 • Myndighetskontakt
 • Saksbehandling
 • Fungere som en tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter.  

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, og lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes og trives i denne stillingen har du egen drivkraft og engasjement, og et ønske om å være med å skape en mer bærekraftig framtid. Det er viktig at du er en lagspiller med evne til å bygge tillit og gode relasjoner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet, og gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Vi leter etter deg som har/er:

 • Bachelor eller master
 • 3-5 års relevant erfaring og gjerne fra byggherre, entreprenør, offentlig sektor eller rådgivende ingeniørfirma
 • Dyktig på å drive prosesser fra a-å og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering av ulike fagfelt
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk, dyktig på å utarbeide plandokumenter, som bl. a. planbestemmelser, planbeskrivelse og risiko og sårbarhetsanalyser
 • Erfaring med konsekvensutredninger
 • Erfaring med å tegne og lage plankart
 • Erfaring med Focus, Novapoint, AutoCAD er en fordel

Vi ser for oss at du er bosatt i eller har tilknytning til Agder og lokalområdet.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Salrina Christy Andersen (Seksjonsleder) på telefon +47 416 15 334.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår