Arena-messen 2017: – En pangstart på året

 
Arena-messen 2017:  – En pangstart på åretBildet: Rune Kjølberg. (Foto: Kilian Munch)
Helgen 13. og 14. januar går Løvenskiold Handels årlige Arena-messe av stabelen. På fredag var MAXBO Proffs viktigste leverandører på plass hos Norges Varemesse.

Arena 2017 er en lukket fagmesse som arrangeres av Løvenskiold Handel på Lillestrøm. Fredag var proffenes dag, og tilstede var leverandører som Glava, Icopal, Bergene Holm og Moelven.

– Arena-messen er det største lukkede kjedetreffet i byggevarebransjen, og en pangstart på året. For MAXBO-varehusene er messen viktig for å bygge kompetanse og stolthet, og ha sosialt samvær. For varehusenes kunder er det viktig å få med seg lanseringer og nye verktøy. For MAXBO-kjeden sentralt er Arena viktig for å være tett på varehus og kunder, sier messegeneral Rune Kjølberg hos Løvenskiold Handel.

Arena-messen har vært arrangert hvert år siden 1995. Hele 1800 deltakere er påmeldt til arrangementet i helgen. Her er 74 leverandørstands over et utstillingsareal på 10 000 kvadratmeter. Blant årets nyheter på messen er Glava 31 isolasjonssystem, og mange nye løsninger med fokus på miljø og bærekraft.
– Jeg har deltatt på Arena-messen i alle år, og den er noe jeg alltid gleder meg til. Messen er en viktig anledning til å vare på alle de relasjonene jeg har i MAXBO-kjeden. Arena er også en mulighet til å forstå hvordan kjeden utvikler seg. Jeg får inspirasjon, ser hva konkurrentene gjør og opprettholder min egen kompetanse, sier Geir Drangsland, som er eier og konsernsjef i Byggma.

I kveld skal det deles ut priser og heder til MAXBO Proffs leverandører, kunder og egen organisasjon. Over 1100 personer skal delta på festmiddagen. Prisene som skal deles ut i kveld er ”Årets Proff-leverandør”, ”Årets Proffsamarbeidspartner”, ”Årets Proff-senter”, ”Årets Proff i varehus” og ”Beste Proffstand”.
På lørdag er det duket for kjedetreff på Arena-messen. På programmet står foredragsholdere fra Hey´di, Norsk Byggservice, RKC og Løvenskiold Kategori. Temaene spenner fra fundament og fasade, til tak og uterom.

Løvenskiold Handel og MAXBO
• Løvenskiold Handel, som er en del av Løvenskiold-Vækerø konsernet, eies av Carl Otto Løvenskiold.

• MAXBO er flaggskipet i Løvenskiold Handel. Byggevarekjeden har en solid posisjon i markedet med over 70 MAXBO byggevarehus, MAXBO Stormarkeder og MAXBO Proffanlegg.

• MAXBO har sitt historiske utgangspunkt i byggevareutsalget, som har vært på Vækerø siden 1973.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår