Arne Fosen er ny styreleder i OPAK AS

 
Arne Fosen er ny styreleder i OPAK ASNy styreleder i OPAK AS. Styreleder Arne Fosen til venstre, ønskes velkommen av Jan-Henry Hansen, eier og daglig leder.
Arne Fosen (53) har overtatt som styreleder for OPAK AS. Fosen etterfølger Kristijane Cook Hvaal, som har ledet styret siden 2016.

Fosen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har omfattende styre- og ledererfaring. Han er i dag nestleder i Enovas styre og har tidligere vært styremedlem i Multiconsult. Fosen har ledererfaring fra selskaper som VY, NSB og Cargonett, og tiltrer 1. juni stillingen som havnesjef i Drammen.

- Med Arne Fosen som styreleder får OPAK om bord en erfaren leder med god bransjekunnskap. Jeg ser frem til å samarbeide med Fosen og de øvrige medlemmene av styret om den videre utviklingen av OPAK, sier eier og daglig leder i OPAK GRUPPEN AS, Jan-Henry Hansen. 

Det nye styret vil i tillegg til Fosen bestå av Jørn A. Longem og Fredrik Kloster Hansen samt Marte Venstrad og Espen Myhre som begge er valgt av de ansatte. 

Stor takk til Cook Hvaal
Hansen gir samtidig honnør til avtroppende styreleder Kristijane Cook Hvaal for den innsats hun har gjort for OPAK de siste årene.

- Kristijane har vært en sterk bidragsyter til OPAKs utvikling. I hennes periode som styreleder er virksomheten omstilt og profesjonalisert, blant annet gjennom innføringen av en fremtidsrettet konsernmodell og betydelig effektivisering av gruppen. Andre viktige stikkord er digitale løft og innflytting i nytt hovedkontor, og ikke minst har hun bidratt til å lose OPAK trygt gjennom pandemien, sier Hansen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave