Asplan Viak fortsetter sitt samarbeid med Ingeniører Uten Grenser

 
Asplan Viak fortsetter sitt samarbeid med Ingeniører Uten GrenserFoto: Ingeniører Uten Grenser, IUG-ingeniør (socellepanel), Zimbabwe
I tre år har Asplan Viak og Ingeniører Uten Grenser samarbeidet for å nå FNs bærekraftsmål. Sammen har de levert tekniske og ingeniørmessig kompetanse til bistandsprosjekter. Nå fortsetter samarbeidet.

–Asplan Viak ønsker å bidra med å nå FNs bærekraftsmål og da er samarbeidet med Ingeniører Uten Grenser viktig. Flere av våre ansatte har et stort samfunnsengasjement, og det å kunne bidra med kunnskap og kompetanse inn i viktige bistandsprosjekter er betydningsfullt. Vi ønsker derfor å fortsette det gode samarbeidet, sier leder for bærekraft Elisabeth Kolrud.

Ingeniører Uten Grenser (IUG) er en ideell organisasjon som jobber for at teknologi og ingeniørkompetanse skal bidra til en mer bærekraftig og rettferdig verden. Gjennom en rekke prosjekter verden rundt sikrer IUG at mennesker får dekket grunnleggende behov som vann, energi og helt sentral infrastruktur. Ved å dele teknologikompetanse med mennesker og lokalsamfunn som rammes hardest av klimaendringene bidrar IUG til konkrete klimaløsninger i bistandsprosjekter.

–Vi er fantastisk glade for å videreføre det gode samarbeidet med Asplan Viak. Partnerskapet gir et viktig økonomisk bidrag til vårt arbeid, samtidig som Asplan Viak og deres ansatte bidrar til deling av verdifull kunnskap med lokalsamfunn i lavinntektsland. Klimasmarte løsninger som bedrer livssituasjonen til enkeltmennesker og skaper tryggere lokalsamfunn trengs mer enn noen gang. Med Asplan Viak på laget ser vi fram til å gjennomføre mange viktige oppdrag og prosjekter i 2022, sier Heidi Hovland Bergfald, Partner og Fundraisingansvarlig i Ingeniører Uten Grenser.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave