Automasjonstekniker

 
Automasjonstekniker
Søknadsfrist: Snarest
Sted: GK Tønsberg
Tittel: Automasjonstekniker

Har du et ønske om å jobbe med fremtidsrettet teknologi og bidra til et bærekraftig og bedre miljø? Da vil du passe her hos oss i GK!

Til vår avdeling ved Tønsberg søker vi deg med kompetanse innen automasjon eller annen nærliggende kompetanse. Det som er viktigst for oss er at du har en stor interesse for fagområdet, at du trives med å ta ansvar og er serviceinnstilt ovenfor kunder. I tillegg må du kjenne deg igjen i våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig.

GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte og ligger helt fremst på utvikling av digitale tjenester. Hos oss vil du være en del av et solid flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. I GK vil du være tett på spennende kunder, ny teknologi og morgendagens løsninger. Stadig flere kunder får øyne opp for våre fremtidsrettede løsninger og vi håper du har lyst til å bli med på laget for å akselerere overgangen til bærekraftige bygg gjennom bruk av automasjon og vår skybaserte plattform GK Cloud.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fortrinnsvis fagbrev innen automasjon eller elektriker (gruppe L)
  • Erfaring med byggautomasjon er ønskelig
  • Førerkort kl. B
  • God muntlig og skriftlig norsk

Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson.

Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente!

Vi vurderer søkere fortløpende.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave