Avdelingsleder service

 
Avdelingsleder service
Søknadsfrist: 25.09.2022
Sted: GK Fredrikstad
Tittel: Avdelingsleder service

I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. Vi jobber med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdi for våre kunder.

Som avdelingsleder i GK vil du få en sentral rolle i å bygge GKs posisjon som anerkjent servicepartner i avdelingens område. Stillingen inngår som en del av regionens ledergruppe og rapporterer til regiondirektør. Avdelingen består av syv kompetente medarbeidere hvor du som leder vil veilede og være troverdig for dine medarbeidere. Du er ikke redd for å brette opp ermene selv og hjelpe til der det trengs. 

Ditt hovedansvar:

  • Eie totalresultatet for avdelingen og være øverste ansvarlig for at avdelingen når sine mål
  • Skape lønnsom vekst og bygge posisjon iht GK Norges strategi i det lokale markedet, herunder skaffe serviceavtaler, kalkulere, gi tilbud og drive små prosjekter
  • Rapportere og foreslå tiltak som er skaper verdi for kunden
  • Personalledelse av egen avdeling, herunder sikre motiverte og kompetente ansatte i avdelingen
  • Sikre fremtidsrettet fagutvikling, støtte og oppfølging av teknikerne

Vi ser gjerne at du har relevant høyere utdannelse på bachelor eller masternivå. Fagskoleingeniører med relevant erfaring vurderes også, da helst innen KEM. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra prosjektledelse, og gjerne innen eksisterende bygg. Hvis du har ledererfaring er det et pluss, kanskje har du ledet montasje, vært teamleder eller lignende. Det er viktig at du har gjennomføringskraft og er initiativrik. Det er fordelaktig med markedskontakt og kjennskap og du er gjerne salgsorientert. Du evner å motivere dine medarbeidere og skape forståelse for felles mål, og du gjenkjenner deg i våre verdier, INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig).

I gjengjeld vil du som avdelingsleder få et godt sosialt miljø med kollegaer som er dyktige innen sitt fagfelt. Du vil oppleve å få varierte og faglige utviklende arbeidsoppgaver og ansvar. GK er et stort selskap med solid økonomi, gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsordninger. Vi har interne utviklingsmuligheter med mulighet for kurs- og etterutdanning. Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg og sikker arbeidshverdag. Du vil også få bil- og telefonordning.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave