Avtale om ny integrasjon for prosjektstyring

 
Avtale om ny integrasjon for prosjektstyringTomas Jonsson fra HENT og Einar Gudmundsson fra Catenda. (Foto: Kirsti Svenning, Catenda).
HENT og Catenda har inngått en avtale om utvikling og implementering av Bimsync inn i prosjektstyringssystemet HENT Core gjennom veldefinerte og godt dokumenterte APIer.

Denne funksjonaliteten skal etter planen være tilgjengelig for HENTs prosjekter i løpet av 2020.

 - Samarbeidet mellom Catenda og HENT gir mange nye muligheter for effektivisering og god visualisering gjennom Bimsync API, integrert direkte til vår applikasjon, sier Tomas Jonsson, konserndirektør for teknologi og bærekraft i HENT, i en pressemelding.

 - Det er veldig inspirerende at en av landets største og mest ambisiøse aktører innen byggenæringen vil gjøre Bimsync til et vesentlig element i sitt interne prosjektstyringssystem. HENT har vært tidlig ute med å tenke helhetlig digitalisering, og har gjennom mange år investert tid og ressurser for å få til nettopp det med HENT Core. At de nå utvider plattformtanken og styrker sin egen innsats ved å integrere Bimsync, viser kraften som ligger i den åpne plattformen Bimsync er, sier Einar Gudmundsson, COO i Catenda, i meldingen.

Denne integrasjonen vil sørge for all visualisering av IFC-modeller samt kommunikasjon i modellene. Dette gjelder behandling av alt fra aksjoner, leveranser, avvik og møtesaker til status for prosjektering, bestilling, levering og montering.

 - Vi i HENT har gjennom de siste sju årene utviklet store deler av vårt eget prosjektstyringsverktøy gjennom et internt utviklingsteam. Vi tok valget om å utvikle selv for å kunne lage tilpasset programvare til våre prosesser, og ikke ende opp med å tilpasse våre prosesser til hyllevarer, sier Tomas Jonsson.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår