Backe Rogaland bygger Tasta skatepark

 
Backe Rogaland bygger Tasta skatepark
Backe Rogaland bygger 2. trinn av Tasta skatepark for Stavanger Kommune. Samlet parkareal blir 7000 kvadratmeter. Parken vil dermed være en av Norges største skateparker når den er ferdig.

Stavanger Kommune går nå i gang med trinn to i Tasta skatepark. Backe Rogaland AS har fått byggeoppdraget i totalentreprise.

Oppdraget inkluderer ny skateramper i betong, servicebygg og uteanleggene. Kontraktsverdi er ca 25 mil.kr. eks.mva og arbeidet med prosjektering er allerede i gang.

Tasta skatepark vil, når den står ferdig, være en av Norges absolutt største skateparker. Første byggetrinn består av et Flow/Bowl-område og Street-område. Samlet er disse parkelementene ca. 2700 kvadratmeter.

I byggetrinn 2, skal det etableres et større Street-areal for skating. Parken får også sitte/oppholdsareal, nytt klubbhus med toaletter, kiosk og møterom. Deler av parken får samtidig overbygg, som muliggjør skating og opphold under tak. Overbygget vil også fungere som støyskjerming. For å sikre god oversikt, blir deler av taket bygget som tribune.

Det ferdige anlegget blir ca. 7000 m2 og vi drister oss til å påstå at den blir Nord-Europas beste skatepark.

Selv om markedet i Rogaland fortsatt er vanskelig, har Backe Rogaland sikret seg flere spennende oppgaver. Av de virkelig store prosjektene, neves rehabilitering av Hotel Atlantic. Hotellets 24.000 m2 og 365 rom, skal gjennomgå en full modernisering inne og ute. Hotellet sertifiseres til Breeam Nor Very Good og vil dekke kravene til Energiklasse A når det overleveres.

Vi arbeider også med flere idrettsanlegg, utviklet i tett samarbeid med Lønnheim Idrett as. Her nevner vi den nye multihallen på Forus som vi bygger for Bedriftsidrettskretsen. Denne blir nesten 9000 m2 og inneholder tre spilleflater, squash-baner, treningsarealer, kantine og kontorer mv. Vi bygger også 4000 meter med rulleskiløype i Melsheia for Sandnes Arena. Løypa ligger i nærheten av Sandnes sentrum og vil være tilgjengelig for alle som liker å gå på rulleski.

Markedet i Rogaland er fortsatt sterkt preget av endringene i oljebransjen. Men effektive gjennomføringsprosesser og lav overhead, gjør at Backe Rogaland regner med omsetningsvekst i 2017.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår