#Banenørd - Koordinator systematisk ferdigstillelse

 
#Banenørd - Koordinator systematisk ferdigstillelse
Søknadsfrist: 31.12.2022
Sted: Trondheim/Bergen/Kristiansand/Oslo/Fredrikstad - Infrastructure & Transportation
Tittel: Koordinator

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER INNEN BANE

Avdelingen Bane består i dag av ca. 75 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, KL-AT Sørlandsbanen og Nygårdstangen – Bergen - Fløen. Vi søker nå etter deg som ønsker å være med å sikre systematisk ferdigstillelse i store prosjekter og bidra aktivt til å styrke vårt fagmiljø.

EN VIKTIG SPILLER I IMPLEMENTERINGEN AV SYSTEMATISK FERDIGSTILLELSE

I denne stillingen blir du en del av vårt team på bane, og du arbeider tett med våre prosjektledere og øvrig team på de prosjektene du deltar i. Du vil også ha dialog med kunden innenfor systematisk ferdigstillelse. Din hovedoppgave i prosjektet er å implementere og følge opp systematisk ferdigstillelse i jernbanetekniske prosjekter fra oppstart av prosjektet til sluttdokumentasjon er levert kunden.

Du vil til daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Tilrettelegge, iverksette og følge opp krav til Systematisk Ferdigstillelse i prosjektene iht. kontrakt og samordne disse aktivitetene med kunden
 • I samarbeid med prosjektlederne, etablere og vedlikeholde kontraktsomfang inn i det aktuelle ferdigstillelsesverktøyet
 • Være med på å bygge opp kompetanse innen Systematisk Ferdigstillelse for jernbanetekniske prosjekter i avdeling Bane

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en person med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samtidig som du har en systematisk tilnærming til ditt arbeide. Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Relevant høyere teknisk utdanning eller annen utdanning og erfaring innen Systematisk Ferdigstillelse
 • Ønskelig med erfaring fra Systematisk Ferdigstillelse gjennom alle prosjektfaser (etablere ferdigstillelsesomfang, sjekklister, følge opp kontroller, testing og overlevering)
 • Ønskelig med erfaring med verktøy for Systematisk Ferdigstillelse, som f.eks Procosys, MIPS, eller PIMS.
 • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle alle medarbeidere. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linje- og prosjektledelsen, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

Arbeidssted: Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad eller Kristiansand, men vi er åpne for å ansette i flere av COWIs lokasjoner i Norge. 

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Anne Johanne Lind Nørbech (Seksjonsleder Bane) på tlf.: 924 35 767 eller mail: ajno@cowi.com, eller Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Bane) på tlf.: 924 09 909 eller mail: nrfj@cowi.com. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi er alltid på jakt etter kandidater med denne typen kompetanse, og intervjuer derfor kandidater fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave