BASIC detektorer med IP54

 
BASIC detektorer med IP54Bildet: For at detektorene også skal kunne brukes på steder med mer krevende miljøpåvirkning, har ESYLUX nå utvidet serien med varianter med økt kapslingsgrad IP54.
Med nye tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer i BASIC-serien fra ESYLUX, med kapslingsgrad IP54, er det nå mulig med intelligent lysstyring også på steder med mer krevende miljøpåvirkninger.

Med nye tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer i BASIC-serien med kapslingsgrad IP54, er det nå mulig med intelligent lysstyring også på steder med mer krevende miljøpåvirkninger. De er tilgjengelige med et detekteringsområde på 8 eller 24 m i diameter og er beskyttet mot høye startstrømmer fra LED-drivere takket være en reléskånende nullgjennomgangskobling. En impulsbryterinngang tillater ved behov en halvautomatisk drift og manuell overstyring.

ESYLUX har utviklet tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorserien BASIC for å gjøre det lettere å velge en energieffektiv lysstyring til prosjekter der det er viktig å holde kostnadene nede. Den egner seg som prosjektløsning for behovsstyrt lysstyring på alle steder der enkel bevegelses- og dagslysavhengig kobling skal brukes.

For at detektorene også skal kunne brukes på steder med mer krevende miljøpåvirkning, har ESYLUX nå utvidet serien med varianter med økt kapslingsgrad IP54. Dette gjør dem for eksempel lettere å bruke i sanitærområder i kontorbygg samt på utdannings- og helseinstitusjoner. Og selv der apparater rengjøres med vann, er detektorene godt beskyttet mot inntrengende stoffer.

De nye BASIC-variantene har et totalt detekteringsområde på 8 eller 24 m i diameter og kan kombineres med hverandre via parallellkobling. I tillegg tilbyr de kortpulsdrift for trappelysautomater, en impulsbryterinngang gjør det også mulig med en halvautomatisk drift og manuell overstyring ved behov. Siden stadig flere byggherrer etter hvert går over til å bruke LED-belysning, bruker BASIC-detektorene en nullgjennomgangskobling som beskytter releene mot for høy startstrøm.

Alle de nye utførelsene er utformet for utenpåliggende takmontering, men kan også innfelles ved bruk av riktig tilbehør og er umiddelbart klare til bruk med fabrikkinnstillingene. Parametrene kan tilpasses med de fjernstyrbare variantene med REMOTE CONTROL MDi/PDi eller ESY-Pen og ESY-appen. Med ESY-appen er det i tillegg mulig med mobil forvaltning og dokumentering av konfigurasjonen. De ikke fjernstyrbare variantene kan konfigureres ved hjelp av pot.meter på detektoren.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave