BAUHAUS åpner netthandel

 
BAUHAUS åpner netthandelIllustrasjonsbilde
BAUHAUS nye digitale varehus gir med få klikk kundene oversikt over en stor del av varesortimentet. Det er i dag om lag 13.000 varer på de digitale hyllene og målsettingen er at kundene i løpet av 2016 skal finne 30 000 varelinjer online.

De mest populære produktene skal kundene kunne handle direkte fra webshopen, www.bauhaus.no

Samtidig skal webshopen fungere som et oppslagsverk slik at kundene raskt kan finne pris og informasjon på en vare og se hvilket varehus som har varen på lager.

- Når alt er på plass blir vi et av Norges største online byggemarked med over 60.000 varer på hyllene. Dette stiller høye krav både til teknologi og logistikk men vi er allerede langt i prosessen, sier Ragnhild Pettersen i BAUHAUS Norge.

Ved BAUHAUS varehus på Liertoppen og Vestby ønsker man den nye webshopen velkommen. Både varehussjefer og medarbeiderne er glade for den nye plattformen som er med på å forbedre kjøpsopplevelsen for kundene både før og etter deres besøk i varehusene.

- Vår viktigste målsetting er at det skal være en god opplevelse å handle på webshopen. Derfor har vi stor fokus på å utvikle samspillet mellom de fysiske butikkene og den digitale delen av butikken slik at de to kan supplere hverandre. Kundene skal kunne orientere seg og handle der det er best for dem. Samtidig kan varer som kjøpes på webshopen returneres eller byttes i varehusene, sier Ragnhild Pettersen.

For å tilfredsstille behovet om hurtig ekspedisjon har BAUHAUS etablert et plukklager i Danmark hvor online kjøp sendes direkte ut til kunder i Norge. BAUHAUS lover daglig pakking og utkjøring av del fleste varer dersom de bestilles før kl.14.00. De fleste av varene sendes direkte fra leverandøren og hjem til kunden når bestillingen er mottatt.

Om BAUHAUS
BAUHAUS etablerte seg i Norge i 2006. Det første varehuset ble bygget på Liertoppen sydvest for Oslo, og åpnet 24.mars 2007. I 2010 åpnet BAUHAUS Norges største byggvarehus på Vestby, sydøst for Oslo. Kjedens videre ekspansjon, innkjøp og marketing og administrative funksjoner på det norske markedet finner man ved selskapets servicesenter i Tilst, utenfor Århus i Danmark.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår