Bauhaus bygger distribusjonssenter

 
Bauhaus bygger distribusjonssenterNetthandelen har vokst med over hundre prosent for Bauhaus i Norge i 2021, så nå er det viktig å fokusere på leveransesikkerhet.
Bauhaus fortsetter satsingen i Norge ved å bygge et eget distribusjonssenter for deres netthandel, og på denne måten, sørge for egen distribusjon til norske kunder.

Distribusjonssentralen som skal betjene netthandelen i hele Norge åpner på nordsiden av Oslo og den første lastebilen kjører av gårde med varer derfra allerede i april 2022.

- Våren blir intens her i Norge med åpninger av de nye varehusene i Haugesund og Stavanger. Og nå denne viktige satsingen med det nye distribusjonssenteret med egne ansatte og egne lastebiler i Oslo. Dette gjør vi for å eie hele kjeden til kundene våre. På denne måten finnes det ikke noen andre å skylde på enn oss selv, dersom leveransene noen gang skulle gå galt. Det føles tryggest på den måten, sier Kenneth Litland, administrerende direktør i Bauhaus Norge og Sverige, i en pressemelding.

- Omtrent 15 personer kommer til å bli ansatt i forbindelse med etableringen i Oslo og rekrutteringen starter umiddelbart. Netthandelen har vokst med over hundre prosent for Bauhaus i Norge i 2021, så nå er det viktig å fokusere på leveransesikkerhet. Med denne raske veksten må vi være sikre på at våre kunder blir mest mulig fornøyde med oss, sier Kenneth Litland avslutningsvis.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave