Betonmast bygger avlastningsboliger i Kristiansund

 
Betonmast bygger avlastningsboliger i KristiansundBildet: Sommerro avlastningsboliger får 8 avlastningsplasser og 2 barneboliger, samt en kriseavlastningsdel, egne rom for dagavlastning og administrasjonsfløy med kontorer, møterom, ansatt-garderober etc. Illustrasjon: Olset AS
AKTUELLE PROSJEKTER: Betonmast Røsand skal bygge Sommerro avlastningsboliger for barn og unge med nedsatt funksjonsevne for Kristiansund kommune.

Av Bjørn Laberg

Prosjektet er en totalentreprise med en kontraktsverdi på om lag 68,5 millioner kroner ekskl. mva.
Bygget vil bestå av 8 avlastningsplasser og 2 barneboliger. I tillegg kommer en kriseavlastningsdel, egne rom for dagavlastning og administrasjonsfløy med kontorer, møterom, ansatt-garderober, varelager etc.

Bygget har høy grad av tekniske tilpasninger til hjelp i hverdagen for beboere og personell, og er på grunn av tiltenkt bruk også utformet for å tåle større belastninger på overflater. Prosjektet får også et fint uteområde med hage og lekeområder til bruk for brukere og besøkende, vakkert beliggende på Sommerro, i Dale utenfor Kristiansund.

Prosjektet har vært utviklet over tid og har blitt et flott prosjekt som nå er klar til fysisk oppstart. Betonmast Røsand vant konkurransen om prosjektet i februar 2021.

– Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand.

- Vi har et langt og godt samarbeid med Kristiansund kommune gjennom flere større prosjekter, sist Rokilde omsorg- og velferdssenter og Nordlandet barnehage. Vi ser virkelig frem til det videre arbeidet med prosjektet og gleder oss til å fortsette samarbeidet med Kristiansund kommune og øvrige rådgivere i prosjektet, avslutter Røsand.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår