Betonmast bygger for Conceptor Bolig på Hamar

 
Betonmast bygger for Conceptor Bolig på HamarBildet: Reguleringsprosessen ble startet i desember 2017 og ble vedtatt av kommunen høsten 2019. Salgsstart er planlagt til høsten 2020. Området er avsatt til bymessig fortetning i kommuneplanen. REMA 1000 skal drive butikk på eiendommen.
Betonmast skal bygge ca. 90 leiligheter for Conceptor Bolig AS på Hamar. Prosjektet innebærer også ca. 1.500 kvm næringsarealer, hvor ca. 1/3 av arealet er avsatt til en REMA 1000 butikk.

Det er klart etter at Betonmast nylig ble valgt til entreprenør og undertegnet en samspillkontrakt med Conceptor Bolig om utviklingen av den såkalte Trekant-tomten i Hamar. Det er Betonmast kontor på Gjøvik som skal lede prosjektet i samarbeid med teamet i Conceptor Bolig AS og REMA 1000.

- Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet i Hamar, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør for Conceptor Bolig AS, i en pressemelding. 

Conceptor Bolig AS har en klar vekststrategi og skal bygge leiligheter og boliger i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert. Selskapet har ca. 2.200 leiligheter under utvikling.

- Prosjekt ved politihuset og Briskeby Stadion i Hamar er det første urbane stedet man kommer til når man kjører fra E6 og inn til Hamar sentrum, sier Stig Ø. Kvarsnes som er prosjektleder i Conceptor Bolig AS og ansvarlig for prosjektet på Hamar.

- Betonmast er i vekst og det er derfor svært gledelig at vi blir valgt som entreprenør av Conceptor Bolig AS på prosjektet i Hamar, sier daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast.
- Samlet er planen at prosjektet vil inneholde ca. 90 boliger og ca. 1.500 m² næringsarealer, blant annet REMA 1000, sier Stig Ø. Kvarsnes.
Reguleringsprosessen ble startet i desember 2017 og ble vedtatt av kommunen høsten 2019. Salgsstart er planlagt til høsten 2020. Området er avsatt til bymessig fortetning i kommuneplanen. REMA 1000 skal drive butikk på eiendommen.

- Vi skal arbeide frem til sommeren 2020 med å detaljprosjektere området. Prosjektet er eiet 50% av oss og 50% av REMA Etablering Oslo/Østlandet AS, sier Stig Ø. Kvarsnes.
- Vi har allerede flere samarbeid med Conceptor Bolig AS og gleder oss til å være forvalter av sameiet, sier Simen Millian Giljane i USBL.
Det er EiendomsMegler 1 på Hamar som skal stå for salget av leilighetene.

- Vi starter i disse dager med å samle interessenter til dette prosjektet, som vi har en forventning til at det vil være en god interesse for. Trekant-tomta prosjektet, eller «Kastanjen Hamar» som prosjektet nylig er omdøpt til, vil få en spennende trappet utforming for gode sol-/utsiktsforhold og med et bredt utvalg av varierte leilighetsstørrelser og prisklasser, sier Mads Brannstorph i Eiendomsmegler 1 Hamar.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår