Bli en del av Norges mest avanserte logistikkautomasjon!

 
Bli en del av Norges mest avanserte logistikkautomasjon!
Søknadsfrist: 26.09.2022
Sted: Langhus
Tittel: Automatiker/Automatikkmekaniker/Tekniker

Brødrene Dahl er i vekst og søker etter enda en dyktig tekniker til vårt profesjonelle automasjonsteam.

Vårt sentrallager har en høy automasjonsgrad og har de siste årene gjennomført store, spennende prosjekter for å innføre nye kapasitetsøkende og effektiviserende systemer. Dette setter Brødrene Dahl i en særstilling i logistikksammenheng. Som tekniker hos oss vil du bli involvert i nye, spennende automasjonsprosjekter i årene som kommer, og du vil inneha en viktig nøkkelrolle ved å sørge for at våre automasjonsanlegg fungerer optimalt. Du vil du inngå i et team med kompetente og hyggelige kolleger med ulik fagbakgrunn innen automasjon, elektro og mekanikk. Teamet er en del av Teknisk Avdeling som kjennetegnes av et svært godt arbeidsmiljø, interessante og varierte arbeidsoppgaver og godt samhold. Den tekniske avdelingen er delt mellom Automasjonsteam og Bygg/Drift-team. Drift- og systemutvikling ligger også under avdelingens ansvarsområde. Stillingene rapporterer til Avdelingsleder Automasjon og inngår i en gunstig skiftordning.

Hvis du ønsker å utvikle deg faglig i et profesjonelt og inspirerende automasjonsmiljø i kontinuerlig utvikling samt er en god lagspiller, er dette jobben for deg.

Arbeidsoppgaver

 • Drift og forebyggendevedlikehold av Sentrallagerets Automasjonsløsninger
 • Feilsøking og problemløsing
 • Utarbeidelse av og arbeid med vedlikeholdsrutiner
 • Deltakelse i prosjekter
 • Systemutvikling og forbedringsarbeid
 • Bidra til å oppnå avdelingens og Sentrallagerets mål, også innen HMS
 • Samarbeid og kontakt med eksterne leverandører
 • Arbeid med kvalitets- og vedlikeholdssystemer

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen automasjons-/elektrofag helst med erfaring fra industri, logistikk eller tilsvarende
 • Annet relevant fagbrev/utdanning kombinert med rett bakgrunn kan oppveie for ønske om automasjonsfagbrev
 • Automatiker, Automatikkmekaniker, Industrielektriker eller Elektriker
 • God kompetanse og erfaring innen både elektro og mekanikk
 • Relevant erfaring med PLS, HMI/SCADA og øvrige komponenter og systemer brukt i automasjonsanlegg er en fordel
 • God IT-kompetanse
 • Flytende skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper er viktig for oss i Brødrene Dahl da våre ansatte skal være med å bidra til at selskapet utvikles og vokser. For oss i Teknisk Avdeling er det viktig med et arbeidsmiljø som er preget av erfaringsdeling, hvor miljøet skal være åpent og inkluderende med stor takhøyde. Vi ser derfor etter deg som har godt humør, er serviceinnstilt og ønsker å bidra til et bra arbeidsmiljø. Du synes det er spennende med utfordringer innen eget fagområde, trives med å sette deg inn i problemstillinger samt finne løsninger og implementere disse. Du er selvdreven, strukturert, tar initiativ og har motivasjon til å gi det lille ekstra. I tillegg er det viktig at du kan samarbeide på tvers av organisasjonen og bygge gode relasjoner med kolleger i de andre avdelingene på sentrallageret samt med eksterne leverandører.

Hva Brødrene Dahl tilbyr

I Teknisk Avdeling vil du finne gode kolleger, godt arbeidsmiljø og utfordrende arbeidsoppgaver. Brødrene Dahl (BD) satser på faglig og personlig utvikling, og gjennom BD-akademiet og Saint-Gobain vil du kunne ta attraktive og nyttige kurs. Du vil også få nødvendige kurs og opplæring innenfor avdelingens ansvarsområde (blant annet truck- og personløfterbevis, varme arbeider, FSE). Vi jobber kontinuerlig for å ha konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger til våre ansatte samt goder som bedriftshytte, bedriftsidrettslag med mer. I tillegg vil du få mulighet til å kjøpe aksjer i Saint-Gobain.

Se YouTube-filmer fra vår automasjon (kopier URL til adressefeltet i nettleseren):

Om arbeidsgiveren

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.

Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet
Saint-Gobain.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave