Blir ny partner i DARK Stavanger

 
Blir ny partner i DARK StavangerPeter Feltendal blir ny partner i DARK Stavanger. (Foto: DARK).
Peter Feltendal blir partner i DARK Stavanger. Han har tidligere jobbet for Helen & Hard og danske 3XN.

På spørsmål om hvordan han tror bransjen vil utvikle seg er den danske arkitekten klar i sin tale.

 - Det er et stort behov for å endre bygge-industrien, til å tenke bærekraft i alle prosjekter. Jeg ser for meg at bærekraftige bygg blir en standard, ikke noe man trenger å velge til eller fra. For å gjøre dette må vi arkitekter jobbe tettere sammen med produsenter og entreprenører for i fellesskap å komme frem til gode løsninger både for brukerne av byggene og for miljøet, sier Feltendal i en pressemelding. 

Peter Feltendal har bodd og jobbet i Stavanger de siste syv årene. Han har jobbet seks år for Helen & Hard hvor han blant annet var ansvarlig for prosjekteringen av Finansparken i Stavanger, et av Europas største næringsbygg i tre. Kompetansen på bærekraft, miljø og sirkulære design-prinsipper er noe han tar med seg inn i sin nye jobb.

 - Jeg ønsket å få inn Peter som partner fordi jeg vil at kompetansen hans på bærekraft skal bli en av grunnstenene til DARK Stavanger, forteller daglig leder Jostein Korsnes i meldingen.

Korsnes og Feltendal har jobbet sammen tidligere, i Asplan Viak. Korsnes sier Peter var førstevalget når DARK Stavanger skulle vokse videre.

 - Jeg har ansatt Peter en gang tidligere. Det var ingen tvil om at jeg ville ha han med på laget første gangen, og hvert fall ikke nå andre gangen, forteller Korsnes.

 - Peter er en av de dyktigste arkitektene jeg kjenner. Han er en usedvanlig dyktig formgiver og designer som klarer å inkludere fokus på bærekraft i alle faser av et prosjekt. DARK Stavanger er et ungt kontor. Vi er så langt 12 personer og samarbeider veldig tett på tvers av de ulike arkitektfag. Da må vi ha folk som passer til og utfyller teamet og det gjør Peter, avslutter Korsnes.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave