Blir ny produktutviklingsleder

 
Blir ny produktutviklingslederBildet: Peter Johnson sin rolle som ny produktutviklingsleder vil innebære et sterkt fokus på å utvikle systemløsninger, dokumentasjon av brannbeskyttet tre, samt spre informasjon og fakta om brannbeskyttet tre til interessenter.
Peter Johnson slutter seg til Woodsafe Timber Protections ledergruppe og er nå utnevnt til produktutviklingsleder .

Woodsafe Timber Protection er markedsledende produsent av brannimpregnert tre.  Produktutviklingssjefens rolle vil innebære et sterkt fokus på selskapets fortsatte vekstreise med å utvikle systemløsninger, dokumentasjon av brannbeskyttet tre, samt spre informasjon og fakta om brannbeskyttet tre til interessenter. Dette er for eksempel arkitekter, designere, utviklere, kjøpere, prosjektledere basert på Woodsafes kunnskapskonsept, Woodsafe Academy.

Peter Johnson kommer senest fra Moelven Wood Projekt og med sine 17 års erfaring innen brannhemmende tre, store trehusprosjekter, produkt - og forretningsutvikling. 
- Jeg vet at han vil være en verdifull og velkommen ressurs for vår organisasjon og våre partnere, sier administrerende direktør Thomas Bengtsson i en pressemelding.

- Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å bli en del av Woodsafes sterke team. Thomas og kollegene hans har målrettet bygget opp og drevet en imponerende produksjon, som adresserer prosjektmarkedet for brannhemmende tre. Produktområdet har blitt stadig viktigere etter hvert som behovet har økt for å bygge mer bærekraftig og også visuelt med tre, sier Peter Johnson i en kommentar.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave