Blir ny prosjektleder for Nordbygg

 
Blir ny prosjektleder for NordbyggBildet: Peter Söderberg og hans etterfølger Lina Hann. Foto: Sara Söderström
SVERIGE: 3. januar 2022 overtar Lina Hann som ny prosjektleder for Nordbygg, Stockholmsmässens største varemesse.

Hann kommer sist fra tidsskriftet Fastighetsnytt, hvor hun blant annet har hatt rollen som salgs- og markedssjef. Hos Fastighetsnytt jobber Lina Hann også med merkevarer i offentlig bygg og anlegg, som magasinet Fastighetsnytt og møteplassen Business Arena.

Nordbygg er Nord-Europas største møteplass for bygge- og eiendomsbransjen. Messen arrangeres jevnt på Stockholmsmässan og samler mer enn 800 utstillende bedrifter og rundt 50 000 besøkende. Neste Nordbygg-messe vil finne sted 26.-29. april 2022.

Lina Hann vil etterfølge Peter Söderberg som vellykket prosjektledet Nordbygg i nesten 20 år. 2022-messen blir hans niende og Lina skal jobbe parallelt med ham frem til gjennomføringen av Nordbygg 2022. Etter det går Peter av med pensjon. 

For Lina Hann er denne utfordringen både ny og kjent. Hun har lang bakgrunn fra messebransjen, først på Sollentuna-messen og deretter Kista-messen og Easyfairs. Hun har mange års erfaring med prosjektledelse og utvikling av B2B-messer. I løpet av de siste seks årene i Kistamässan ble hun titulert som Eventleder og var ansvarlig for en tredjedel av Kistamässans portefølje av egenproduserte messe- og konferanseprodukter.

– Det føles veldig spennende å ta over roret etter Peter. Sammen med aktørene i bransjen har han og teamet hans skapt en sjelden sterk møteplass, viktig for hele samfunnsbyggingssektoren. Jeg ser frem til muligheten til å fortsette Nordbyggs utviklingsreise sammen med dem, sier Lina Hann, påtroppende prosjektleder.

KILDE: byggvarlden.se

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår