BoligPartner med rekordår

 
BoligPartner med rekordår
2016 ble det beste året for BoligPartner AS noensinne. Omsetningen økte med 22 prosent til rekordhøye 1,31 milliarder kroner. Selskapets driftsresultat ble også høyere enn noen gang og landet på 42,3 millioner kroner, noe som tilsvarer en økning på 16 prosent fra 2015.

- 2016 var et godt år for BoligPartner, og vi forbedret både omsetning og resultat. Aldri tidligere har vi levert så gode tall. Samtidig har vi fortsatt et stykke igjen før marginene er på et ønsket nivå. Fra en periode med bevisst store investeringer for å sikre vekst, setter vi nå også forsterket fokus på lønnsomhetsutviklingen, sier Mari Skjærstad, administrerende direktør i BoligPartner AS.

En av Norges største
BoligPartner nådde i 2016 en viktig milepæl i selskapets historie. For første gang passerte BoligPartner 1.000 solgte enheter i løpet av et år, og det med god margin. I 2016 solgte selskapet totalt 1.099 boliger og hytter, noe som er en økning på hele 18 prosent fra 2015.

- Vi har investert betydelig i salgsorganisasjonen vår de siste årene, og det ser vi kaster av seg. Sammen med en stadig sterkere etterspørsel etter våre produkter i markedet, førte dette til at vi i fjor solgte mer enn noensinne. Det rekordhøye salget betyr at vi har med oss en god ordrereserve inn i 2017, sier Mari Skjærstad.

BoligPartner igangsatte 746 boliger i fjor, en økning på 11 prosent fra 2015. Dette gjør BoligPartner til Norges niende største boligbygger.

- Vi fortsetter å ta markedsandeler og klatrer oppover listen over de største boligbyggerne i landet. Dette er viktig da det gir større synlighet, som igjen bidrar til økt konkurranse- og rekrutteringskraft, sier Mari Skjærstad.

Økt hyttebygging
Samtidig med at BoligPartner bygger stadig flere boliger, begynner også satsingen i hyttemarkedet å gi resultater. I fjor solgte selskapet 91 hytter og igangsatte 72.

- Vi opplever stadig økende interesse etter våre hytter, og vi både selger og bygger flere fritidsboliger enn tidligere. Bare hittil i 2017 har vi solgt tre ganger så mange hytter som på samme tid i fjor. Fritidsboligmarkedet er sterkt og vi kommer til å intensivere satsingen vår også i dette markedet fremover, sier Mari Skjærstad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår