Bonava debuterer i Ullernåsen

 
Bonava debuterer i UllernåsenSlik kan Trio Silur bli seende ut: De foreløpige skissene viser hvordan Trio Silur kan bli seende ut i Ullernåsen. Det blir tre lavblokker som blir skånsomt skrudd inn terrenget.
Bonava har fått godkjent reguleringsplan for Trio Silur i Ullernåsen, i Oslo. Det er planlagt om lag 53 leiligheter fordelt på tre lavblokker.

- Dette er en veldig god nyhet for Bonava Norge. Oslo er et satsingsområde, hvor vi vokser raskt for tiden. Jeg gleder meg til å jobbe videre med rammesøknad og få presentert de nyeste illustrasjonene over prosjektet, sier prosjektutvikler Pär Öberg på Oslo-kontoret til Bonava.

Tre lave blokker skrudd inn i terrenget
Bonavas Trio Silur i Ullernåsen vil bestå av tre moderne punkthus kledd i tegl med god utsikt og grønne strukturer rundt bygningene. Bebyggelsen følger nabobebyggelsens prinsipper med inntrekning av etasjene i harmoni med høydeforskjellene på eiendommen. Dette gir en avtrapping av bygningshøydene mot Silurveien som gir de øverste etasjene ytterligere skjerming og en enda mer privat følelse i boligen. Bebyggelsen får felles parkeringskjeller, takterrasse og pene uteområder.

I tillegg skal Bonava forvandle et gammelt hus på tomten som tidligere var en barnehage på 150 kvadratmeter, til et moderne selskapslokale og møteplass for beboerne i Trio Silur.


 Bonavas prosjektutvikler Pär Öberg, er glad for at Bonavas Oslo-kontor har fått godkjent reguleringsplan for selskapets nye prosjekt, Trio Silur i Ullernåsen i Oslo. (Foto: Bonava)

Blir Bonavas første svanemerkede prosjekt i Oslo
Bonava fikk Svanemerke-lisens tidligere i år. Det betyr at som en av få boligutviklere i Norge, skal Bonava svanemerke alle sine boligprosjekter. Trio Silur blir første prosjekt ut for boligutvikleren i Oslo kommune.

-  Markedet og kjøperne har blitt langt mer bevisste på å bo miljøvennlig og sunt. Derfor svanemerker Bonava alle sine kommende prosjekter, sier Pär Öberg.

Hvordan vil kundene merke at Bonavas boliger i Trio Silur-prosjektet er svanemerket?
– Svanemerket stiller krav til energieffektive boliger slik at kundene kan være sikre på at bygget alltid er minst 10 prosent bedre enn TEK17. I tillegg leverer vi på de omfattende kravene til materialbruk, slik at det blir et godt innemiljø. Et annet eksempel er strenge krav til dagslys, noe som ofte innebærer større vinduer og mer lys inn i boligene.

-Med svanemerket vil boligkjøperne føle seg trygg på at boligen er bygget på en bærekraftig måte. Og det er veldig gledelig at vårt første prosjekt i Oslo blir Trio Silur, sier Öberg.

Nå skal Bonava jobbe fram en rammesøknad for Trio Silur.

- Forhåpentligvis blir det byggestart senhøstes neste år. I beste fall, forteller prosjektutvikler i Bonava, Pär Öberg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår