Bonava rigger seg for vekst på Østlandet

 
Bonava rigger seg for vekst på ØstlandetBildet: Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, er godt fornøyd med selskapets forsterkninger. Christian Berg (t.v) og Anders Sletten har fått nye stillinger som utviklingssjefer hos boliggiganten. ( Foto: Bonava)
Boligutvikleren Bonava styrker sin ledergruppe i Oslo med to nye utviklingssjefer.

Anders Sletten hentes inn fra Schage Eiendom, og Christian Berg løftes fra Bonavas prosjektutviklingsteam. De to vil i fellesskap lede utviklingsarbeidet i Bonava Oslo, med hver sin prosjektportefølje.

- Nye bærekraftige og gode nabolag

Anders Sletten har 25 års erfaring innen eiendomsutvikling, og kommer sist fra en rolle som prosjektdirektør i Schage Eiendom. Han har betydelig erfaring fra flere komplekse utviklingsprosjekt innen både bolig- og næringseiendom og har jobbet langs hele verdikjeden. Anders begynner i Bonava den 1. september.

Christian Berg har på kort tid i selskapet vist at han er klar for å ta på seg større ansvar. Han har flere års erfaring både som entreprenør og som prosjektleder på byggherresiden. I Bonava har han hatt hovedansvaret for utviklingen av Bonava Oslos største utviklingsprosjekt, Gartneritaket i Vestby. 

- Vi gleder oss til å få Anders med oss på laget. Anders og jeg vil sammen lede de dyktige prosjektutviklerne på utviklingsteamet her i Oslo. Vi vil bidra til å skape et enda bedre samarbeid både internt og eksternt, slik at vi på utviklingsteamet kan få realisert nye bærekraftige og gode nabolag for Bonava i Oslo-regionen, sier Christian Berg i en pressemelding.

Aktør med ambisjoner

Anders Sletten har lang erfaring med eiendomsutvikling på Østlandet. Han ble fristet av selskapets planer for vekst.
- Bonava er et spennende selskap med store ambisjoner for Østlandet. Jeg er sikker på at Bonava og jeg blir en fin match, hvor mine kunnskaper og erfaring er verdsatt. Jeg ser fram til å bidra med å utvikle og realisere nye eiendomsprosjekter og gode nabolag som markedet setter pris på, sier Sletten.

Internt løft og attraktiv for erfarne fagfolk

Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, er godt fornøyd med at kontoret vokser i takt med nye og spennende boligprosjekter.
- Vi er veldig fornøyde med å kunne styrke laget med Christian og Anders. Det er ekstra gledelig at vi både skaper vekstmuligheter for ett av våre interne talent, samtidig som vi får tilført ny kompetanse og erfaring ved å få Anders med på laget vårt, sier regionsjef Matilda Vinje. 

Finansielle muskler til vekst

Bonava er aktivt ute i markedet og leter etter nye tomter å utvikle. Dette er en del av en langsiktig strategi for selskapet, som er børsnotert på Nasdaq i Stockholm. I alt 2100 ansatte jobber i Bonava fordelt på åtte land. I Norge er man drøyt 90 ansatte fordelt på kontorer i Bergen og Oslo.
- Vi er et selskap med solide, finansielle muskler. Bonavas har vekstambisjoner på Østlandet og er på jakt etter både regulerte og uregulerte tomter. Vi ser også på muligheter for å inngå samarbeid med andre utviklere. 
- Samtidig har vi flere salgsstarter planlagt i høst. Da er det godt å kjenne på at vi har dyktige medarbeidere på alle nivå som er klare til å ta på seg store oppgaver, sier Matilda Vinje.

Fakta: 

Bonava er en ledende boligutvikler i Europa og har som mål å skape hyggelige nabolag for flere. Bonava er første boligutvikler i Europa som har fått sine klimamål godkjent av Science Based Targets initiative. Med sine 2100 medarbeidere utvikler Bonava boliger i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, St. Petersburg, Estland, Latvia og Litauen, med en nettoomsetning på cirka 15,5 milliarder svenske kroner i 2021. Bonava`s aksjer, og grønne obligasjoner, er notert på Nasdaq i Stockholm.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave