Bonava signerer ny markedssjef

 
Bonava signerer ny markedssjef
Bonava fortsetter veksten og ansetter Maria Stensby som ny markedssjef.

Maria Stensby melder overgang fra jobben som markeds- og kommunikasjonssjef hos Røisland & Co. Bonava har hatt en formidabel vekst det siste året, med flere ansettelser både på Bergen,- og Oslo-kontoret. Sistnevnte kontor har gått fra 7 ansatte i fjor høst, til 30 ansatte nå. I Bergen er Bonava nå 65 ansatte – og flere kommer til i løpet av høsten.

 - Maria er en spennende signering. Hun kjenner boligbransjen, er faglig dyktig og rett dame på rett plass hos oss. Vi gleder oss til hun ankommer Bonava-kontoret i midten av oktober, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen.

 Stensby har tidligere jobbet i JM Norge (2013-2017). Hun hadde ansvaret for markedsføringen av region Oslo sine boligprosjekter. Der jobbet hun i tverrfaglige team på kryss av fylkes- og landegrensene med både webutvikling, implementeringen av kundereisen og malverk for JMs salgsmateriell. I Bonava får hun ansvaret med å gjøre Bonava som brand, og selskapets nye nabolag, enda mer synlig i markedet.

 - Dette er en stilling jeg er veldig motivert for. Bonava har en spennende posisjon i markedet, imponerer med høy markedskunnskap og har høye ambisjoner for vekst i Norge. Jeg ser frem til å lede en voksende markedsavdeling i Bergen og Oslo mot nye milepæler, sier Stensby.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår