Bovieran og Veidekke Bygg enige om boligprosjekt

 
Bovieran og Veidekke Bygg enige om boligprosjektBildet: Direktør for Forretningsområdet Veidekke Bygg, Hallgeir Schanche og Jessica Bergström, daglig leder i Bovieran.
Bovieran og Veidekke Bygg går sammen om «Bovieran-konseptet». Boligkonseptet er beregnet for voksne mennesker, hvor leiligheter er bygget rundt en stor, innendørs vinterhage med trær og planter hentet fra land rundt Middelhavet.

Dette er også opphavet til navnet; Bo-Vid-Rivieran. Konseptet har vært en formidabel suksess i Sverige og Danmark. Nå står Norge for tur, og Bovieran har fått med seg Veidekke Bygg som fast samarbeidspartner. Først ute er et prosjekt i Skien som allerede ligger ute i salg, siden står resten av landet for tur.

- Dette er en avtale vi er svært fornøyde med. Veidekke Bygg er en stabil og trygg aktør som har lang, solid historie og kjenner Norge godt. Med 32 prosjekter bak oss har vi lang erfaring med byggeprosessen, men reglene er annerledes og strengere i Norge. Derfor er det en stor trygghet å ha en så bunnsolid entreprenør med på laget. Veidekke har førsteklasses kompetanse og ekstremt dyktige prosjektledere, sier Jessica Bergström, daglig leder i Bovieran, i en pressemelding.

Direktør for Forretningsområdet Veidekke Bygg, Hallgeir Schanche er også svært tilfreds med avtalen.

- Bovieran er et spennende og viktig konsept. Dette er langt mer enn hjem for enkeltpersoner, det er også boliger som inviterer til fellesskap. Det er et viktig samfunnsoppdrag vi svært gjerne bidrar til. Bovieran har et fokusområde som strekker seg over hele landet, og det passer organisasjonen vår svært bra. Vi har lokalavdelinger i alle landets fylker, og kan skape en byggeprosess som både er sentral- og lokalstyrt. Å kunne se prosesser både fra utsiden og fra et lokalt perspektiv er viktig. Ved å benytte ressurser fra nærområdet, klarer vi også å være konkurransedyktige på pris. Avtalen mellom Bovieran og oss var på plass i løpet av måneder. Dette tyder på at vi er en god match, mener Schanche.

Bildet: Nå står Norge for tur, og Bovieran har fått med seg Veidekke Bygg som fast samarbeidspartner. Først ute er et prosjekt i Skien som allerede ligger ute i salg, siden står resten av landet for tur. I tillegg til å kunne nyte godt sosialt samvær med hyggelige naboer, vil en rekke fasiliteter og tilbud, som gjesteleilighet, lounger/sittegrupper, kjøkken/selskapslokale og badstu være tilgjengelig, som her på på Bovieran Falkum i Skien.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave