Bravida og Schneider Electric samarbeider

 
Bravida og Schneider Electric samarbeider
Alle eiendommer har eltavler og effektbrytere, men få utfører tilstrekkelig kontroll av disse. Når dette utstyret blir gammelt og det ikke finnes reservedeler lenger, kan konsekvensen være at bryterne ikke kan betjenes. I verste tilfelle kan det medføre flere dager med driftsstans.

- Nylig besøkte vi en kunde som opplevde tripp på en av hovedbryterne. Bryteren var omtrent 20 år gammel, og feilen skyldtes trolig mangel på vedlikehold samt slitte deler. Vi anbefalte kunden å skifte hovedbryter på bygget, men byggeieren valgte å vente. Senere skjedde det samme igjen, men denne gangen var det ikke mulig å koble bryteren inn igjen. Bygget sto da uten nettstrøm i lengre tid, sier Petter Eikeland Servicesjef Energy i Schneider Electric.

Forlenger anleggets levetid
Gjennom kontroll av kundens anlegg skal Bravida og Schneider Electric hjelpe med å sikre forlenget levetid på kundens anlegg.

- Schneider Electric er veldig fornøyd med å få Bravida som servicepartner. Gjennom avtalen kan vi bistå eiendomseiere med å sikre kontinuerlig drift av kritisk kraftdistribusjon. Hensikten med avtalen er å hjelpe Bravidas kunder med å kontrollere eltavler, eventuelt kartlegge tilstand og risiko for deretter å vurdere moderniseringstiltak. Moderne elektriske anlegg med kommunikasjon, måling, og fjernstyring tillater pålitelig og effektivt strømbrukfor eiendomseiere, sier Maurizio Sandseter Mariani i Schneider Electric

- Vi tror det er et behov for bedre informasjon på området, både for mange av våre kunder og forandre eiendomsbesittere. Gjennom samarbeidet tilbyr vi kontroll, en statusrapport og forslag til nødvendige tiltak. Målet er å finne den økonomisk og teknisk mest fordelaktige løsningen for kunden, sier Stian Søhoel i Bravida.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår