Bravida overtar Arendal AS

 
Bravida overtar Arendal AS
Bravida inngikk i dag avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Elektro-entreprenøren Arendal AS. Dette vil styrke Bravidas posisjon innen elektro på Sørlandet betydelig. Kjøpet vil bli gjennomført 2. mai i år.

– Dette oppkjøpet styrker vårt tilbud til kunder i Arendal, Grimstad og Tvedestrand, og forsterker vår evne til å levere gode prosjekt- og servicetjenester på elektro betraktelig. Elektro-entreprenøren har i tillegg sertifiseringer og kompetanse innen automasjon og fire & security, noe som vil styrke regionens satsing innen disse fagområdene, sier regiondirektør for region Agder/Rogaland i Bravida Norge, Trond-Lauritz Larsen.

Elektro-entreprenøren Arendal AS ble etablert i 1989 og har en årlig omsetning på omkring 46 millioner kroner. Selskapet har vært en del av den landsomdekkende elektrikerkjeden EL-PROFFEN, og har en sterk posisjon i Agder spesielt innen servicemarkedet. Elektro-entreprenøren vil bli en del av Bravida Norges region Agder/Rogaland.

– For oss i Bravida henger dette godt sammen med vår strategi og ambisjon om vekst, med ekstra fokus på servicesegmentet. Vi er veldig godt fornøyd med at Elektro-entreprenøren blir en del av Bravida, og at vi med dette også får en elektroavdeling i Arendal, noe som øker vår tilstedeværelse i servicemarkedet i regionen. Med den sterke kompetansen de har på fagområdet, ønsker vi Elektro-entreprenøren Arendal AS velkommen inn i Bravida. Sammen blir vi bedre enn hver for oss, sier divisjonsdirektør for divisjon Kysten i Bravida Norge, Ronny Øvrevik.

Selskapets 31 medarbeidere har spisskompetanse innen svakstrøm, sterkstrøm og internkontroll med montører som ivaretar de fleste installasjonsoppgaver, i tillegg til erfarne ingeniører og teknikere med spesialkompetanse også innen prosjektledelse. Blant Elektro-entreprenørens største kunder er flere offentlige serviceaktører. 

Elektro-entreprenøren Arendal AS har også sterkt fokus på bærekraft, og er blant annet Miljøfyrtårn-sertifisert, noe som stiller strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Dette er i tråd med Bravidas bærekraftstrategi og -arbeid, og veien mot målet om å være klimanøytrale gjennom hele verdikjeden innen 2045. 

– Bravida og Elektro-entreprenøren Arendal AS har vært på flere prosjekter sammen og slik kom dialogen i gang om oppkjøp. Nå er vi klare for å forberede oss på et generasjonsskifte. Det blir en spennende reise å være med å legge fokus på også elektroservice i området Arendal, Grimstad og Tvedestrand som en del av Bravida, forteller daglig leder av Elektro-entreprenøren Arendal AS, Fredrik Pedersen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave