BRD-sjefen vil gjenskape VM i skiskyting

 
BRD-sjefen vil gjenskape VM i skiskytingBildet: Bygg Reis Degs nye leder Gunnar G. Nybø vil ta med seg entusiasmen fra store idrettsarrangementer han har ledet inn på Bygg Reis Deg i oktober. Foto: Tore Kubberød
Bygg Reis Deg-sjef Gunnar G. Nybø jobbet inntil i fjor for VM i skiskyting i Oslo. Et arrangement som ble en kjempemessig folkefest med 135.000 tilskuere. Når årets utgave av Bygg Reis Deg åpner sine dører 18. oktober så vil han gjenskape den stemningen.

Av Tore Kubberød 

Det var en optimistisk og offensiv BRD-leder som tok i mot til Kick Off på Norges Varemesse.
– Jeg har jobbet med flere store idrettsarrangementer og mesterskap deriblant VM i skiskyting. Den mesterskapsfølelsen og stemningen vil jeg gjerne at vi gjenskaper på årets Bygg Reis Deg, sier han.

Bransjens viktigste møteplass

Han har derfor offensive tanker om besøkstallet på årets messe som finner sted fra 19. til 21. oktober.

– Jeg håper vi skal øke publikumstallet med 10-12 prosent. For to år siden var 41.000 mennesker innom dørene, i år håper jeg vi passerer 45.000. Vi skal forsterke posisjonen, som landets største enkeltstående messe og styrke oss for framtiden. Mange messer opplever tilbakegang i besøkstallet. Vi skal gå motsatt vei gjennom tett samarbeid med Norges varemesse og våre utstillere, sier han.

Han viser også til historien bak Bygg Reis Deg.

– Messen har siden 1954 vært en av de mest etablerte møteplassene for byggenæringen i Norge. De forskjellige bransjene innen byggenæringen har en rekke møteplasser, men svært få inkluderer alle deler av verdikjeden. Nå skal vi skape den desidert viktigste møteplassen for alle i byggenæringen. Et sted «alle» må være med på enten det er som utstiller eller besøkende.

Det Norske Byggemøtet

Et begrep han har innført med tanke på å samle samtlige bransjer innen byggenæringen er «Det norske Byggemøte».

– Hver dag skal vi ha større konferanser og flere seminarer hvor det skal være rift om plassene og hvor man skal få viktig informasjon fra gode foredragsholdere. Seminarer som allerede har vært en del av Bygg Reis Deg, men som vi hever kvalitet og status på. Hver av de tre messedagene skal det være to store konferanser som går inn under begrepet «Det Norske Byggemøte ». I tillegg vil det i seminarsalene være hele 90 ulike seminarer i regi av utstillerne og andre.

Stimulere utstillerne

Det er flere tiltak som skal skape størst mulig interesse for årets utgave av Bygg Reis Deg.

– Vi har hatt en kampanje gående på facebook og økt antall følgere fra 1690 godt over 7000 i skrivende stund. I tillegg skal vi jobbe med å skape entusiasme blant utstillerne og oppfordre dem til å invitere med seg publikummere. Vi har også opprettet priser til de utstillerne som har størst økning i registrerte besøk på standen sin og som får flest registrerte besøk. Med dette utfordrer vi utstillerne til å lage spennende stands som gjør de besøkende nysgjerrige.

Omstilling for framtiden

Gunnar G. Nybø mener omstilling og nytenkning er viktig.

– Omstillingen og revitaliseringen som gjøres er med tanke på framtiden, slik at Bygg Reis Deg også eksisterer om ti år. Interessen for stand viser jo messens betydning. Av de 18100 kvadratmeterne med messehall vi har satt av så er 99 prosent solgt. Kun små stands innimellom gjenstår. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave