Brødrene Dahl, søker en relasjonsskapende Medlemsansvarlig til våre kundekonsepter VVS Fagmann og DIGIT

 
Brødrene Dahl, søker en relasjonsskapende Medlemsansvarlig til våre kundekonsepter VVS Fagmann og DIGIT
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo
Tittel: Medlemsansvarlig kundekonsepter

Jobben for deg som vil gjøre hverdagen enklere for rørleggeren og graveentreprenøren.

Vi er på utkikk etter en medlemsansvarlig som skal være med på å styrke våre kundekonsepter VVS Fagmann og DIGIT. VVS Fagmann og DIGIT er blant bransjens største og viktigste kundekonsepter med en stor og variert landsdekkende medlemsmasse. Brødrene Dahl har i alle år levert gode resultater og vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter. Våre kundekonsepter er en viktig del av vår suksess og veien videre.

Om rollen
Dette er en nyopprettet stilling og spennende mulighet til å påvirke vår bransjes to største kundekonsepter og utvikle deres posisjon i markedet.
Rollen vil være et viktig bindeledd mellom medlemmene, våre lokale representanter og det sentrale VVS Fagmann og DIGIT-teamet. Du vil ha ansvar for oppfølging av BDs regioner og regionsansvarlige og være en viktig bidragsyter i videreutviklingen av konseptenes innhold og verktøy.
Du vil holde deg oppdatert på markedsaktiviteter, trender og lovkrav i bransjen samt bidra til sortimentsutvikling. I tillegg vil du ha ansvar for å analysere salgsprognoser samt beregne og kommunisere salgspotensial.
Arbeidshverdagen vil være variert, og du vil også delta på markedsaktiviteter, kundearrangementer og messer.
Rollen rapporterer til lederne av VVS fagmann og DIGIT, og du vil jobbe tett med vår salgsorganisasjon, kategori og kommersiell avdeling.

Deg vi søker
Vi ser for oss at du er fleksibel, håndterer raske endringer og trives med varierte arbeidsoppgaver. Samtidig evner du også å jobbe strukturert og effektivt. Du er målrettet og resultatorientert i tillegg til å ha en løsningsorientert og positiv tilnærming.
Ønsker at du er en lagspiller som trives med å utvikle og motivere dine medarbeidere.  Du har god forretningsforståelse samt drives av å utvikle og implementere verktøyene som gjør hverdagen til våre medlemsbedrifter enklere og skaper engasjement for VVS Fagmann og DIGIT i alle ledd.
I tillegg er det ønskelig med følgende:

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis innen Bygg & Anlegg. Arbeidserfaring kan kompensere for dette
  • Trygg i bruk av ulike datasystemer og erfaring med CRM
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Hva vi tilbyr
En spennende jobb i et solid selskap med klare ambisjoner om videre vekstEn stilling hvor du vil ha gode faglige og personlige utviklingsmuligheter. Dette er også en rolle hvor du får mulighet til å påvirke selskapets videre suksess. I tillegg har vi gode forsikrings- og pensjonsordninger, konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser og firmabil.  

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Jannicke Martinsen (419 01 490) eller Emilie Holthe (930 24 433) i Orion & Partners. Alle henvendelser til Orion behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Brødrene Dahl i den innledende fasen.

Om arbeidsgiveren

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.

Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave