Brødrene Dahl søker nå etter 2 dyktige teknikere til vårt automasjonsteam

 
Brødrene Dahl søker nå etter 2 dyktige teknikere til vårt automasjonsteam
Søknadsfrist: 08.08.2022
Sted: Langhus
Tittel: Tekniker

Vårt sentrallager har en høy automasjonsgrad og har de siste årene gjennomført store, spennende prosjekter for å innføre nye kapasitetsøkende og effektiviserende systemer. Dette setter Brødrene Dahl i en særstilling i logistikksammenheng. Som tekniker hos oss vil du bli involvert i nye, spennende automasjonsprosjekter i årene som kommer og vil inneha en viktig nøkkelrolle ved å sørge for at våre automasjonsanlegg fungerer optimalt. Du vil du inngå i et team med kompetente og hyggelige kolleger med ulik fagbakgrunn innen automasjon, elektro og mekanikk. Teamet er en del av Teknisk Avdeling som kjennetegnes av et svært godt arbeidsmiljø, interessante arbeidsoppgaver og godt samhold. Den tekniske avdelingen er delt mellom Automasjonsteam og Bygg/Drift-team. Drift- og systemutvikling ligger også under avdelingens ansvarsområde. Stillingene rapporterer til Avdelingsleder Automasjon og inngår i en gunstig skiftordning.

Hvis du ønsker å utvikle deg faglig i et profesjonelt og inspirerende automasjonsmiljø i kontinuerlig utvikling samt er en god lagspiller, er dette jobben for deg.

 

Arbeidsoppgaver

 • Drift og vedlikehold av Sentrallagerets Automasjonsløsninger, forebyggende og korrektivt
 • Utarbeidelse av og arbeid med vedlikeholdsrutiner
 • Deltakelse i prosjekter
 • Systemutvikling og forbedringsarbeid
 • Bidrag for å oppnå avdelingens og Sentrallagerets mål
 • Samarbeid og kontakt med eksterne leverandører
 • Arbeid med kvalitets- og vedlikeholdssystemer

Ønskede Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev innen automasjons-/elektrofag helst med erfaring fra industri, logistikk og tilsvarende
 • Annet relevant fagbrev/utdanning kombinert med rett bakgrunn kan oppveie for ønske om automasjonsfagbrev
 • Automatiker, Automatikkmekaniker, Industrielektriker
 • God kompetanse og erfaring innen både elektro og mekanikk
 • Relevant erfaring med PLS, HMI/SCADA og øvrige komponenter og systemer brukt i automasjonsanlegg
 • God IT-kompetanse
 • Flytende skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper er viktig for oss i Brødrene Dahl da våre ansatte skal være med å bidra til at selskapet utvikles og vokser. For oss, er det viktig med et arbeidsmiljø som er preget av erfaringsdeling, hvor miljøet skal være åpent og inkluderende med stor takhøyde. Vi ser derfor etter deg som har godt humør, er serviceinnstilt og ønsker å bidra til et bra arbeidsmiljø. Du synes det er spennende med utfordringer innen eget fagområde, trives med å sette deg inn i problemstillinger samt finne løsninger og implementere disse. Du er selvdreven, strukturert, tar initiativ og har motivasjon til å gi det lille ekstra. I tillegg er det viktig at du kan samarbeide på tvers av organisasjonen og bygge gode relasjoner med kolleger i de andre avdelingene på sentrallageret samt med eksterne leverandører.

Hva Brødrene Dahl tilbyr

I teknisk avdeling vil du finne gode kolleger, godt arbeidsmiljø og utfordrende arbeidsoppgaver. Brødrene Dahl (BD) satser på faglig og personlig utvikling, og gjennom BD-akademiet vil du kunne ta egne BD-kurs og/eller kurs gjennom Saint-Gobain. Vi jobber kontinuerlig for å ha konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger til våre ansatte samt goder som bedriftshytte, bedriftsidrettslag med mer. I tillegg vil du få mulighet til å kjøpe aksjer i Saint-Gobain.

Om arbeidsgiveren

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.

Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevare konsernet
Saint-Gobain.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave