Bygg Reis Deg satser videre på Digital Arena sammen med Bim Verdi

 
Bygg Reis Deg satser videre på Digital Arena sammen med Bim VerdiDigital Arena på Bygg Reis Deg messen i 2019. Foto: Vegard Breie
Bygg Reis Deg har investert mye i aktiviteter som bidrar til økt forståelse for bruk av digitale verktøy i byggenæringen.

Bygg Reis Deg skal bidra til økt kunnskapsdeling for å skape økt konkurransekraft i norsk byggenæring og Bim Verdi jobber hver dag med å belyse mulighetsrommet innen digitaliseringsarbeidet gjennom flere temagrupper.

Vi har flere Byggstemmer som påpeker at det er et stort uforløst potensial i byggeprosessen gjennom økt bruk av digitale løsninger. I 2017 arrangerte vi Digital Arena for første gang og i år skal vi løfte frem arbeidet med digitalt veikart 2.0 på vår topplederkonferanse. Vi opplever at digitalisering er en av nøklene for å kunne bli en mer produktiv- og bærekraftig næring og derfor velger vi å fortsette vårt samarbeid med rådgiver Bård Krogshus og Bim Verdi på dette fagområdet, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i en pressemelding.

Bård Krogshus, rådgiver i Bim Verdi og Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg. Foto: Arve Brekkhus. 

Bygg Reis Deg er møteplassen for alle i byggenæringen. Her møtes toppledere og spesialister. Det sier seg selv at vi i administrasjonen må knytte oss til dyktige fagfolk på ulike spesialområder for å skape en best mulig utviklingsarena, sier Nybø. 

I ethvert byggeteam er det behov for økt kunnskap om de digitale mulighetene. For å finne ut hva som gjelder og kunne tilby et godt aktivitetsprogram trenger vi i Bygg Reis Deg hjelp til utvikling av ulike aktiviteter på Digital Arena. Det viktige arbeidet med å øke søkelyset på digitale løsninger og potensialet for høyere produktivitet, bedre kvalitet og store miljøforbedringer, vil vi gjerne at Bård Krogshus og nettverket BIM Verdi skal hjelpe oss med, sier Nybø.

Løsninger med vekstpotensial
Nybø er av den oppfatning at Krogshus har vært en viktig pådriver i digitaliseringsarbeidet i byggenæringen og medspiller på dette området helt siden oppstarten av konseptet Digital Arena i 2017.

– Det er vårt ønske at Krogshus skal koordinere arbeidet med å finne og vise frem de mest spennende og banebrytende eksemplene. Her er alle aktører velkommen til å ta kontakt slik at vi kan få frem de eksemplene med størst potensial for felles verdiskaping og vekst, avslutter Nybø.

Ser for seg en naturlig videreutvikling
Bård Krogshus har et ønske om at neste års Digital Arena på Bygg Reis Deg 2021 blir en videreutvikling av fjorårets opplegg. Vi må sørge for å involvere flere slik at vi får frem alle de gode initiativene og løsningene til forbedring av byggeprosessen.

– Vi vil fortsette å dyrke det praktiske og matnyttige. Først og fremst gjennom seminarer og prosjektbriefinger. Vi vil forsterke innslaget av målrettet kompetanseformidling, faktiske erfaringer og innsikt i prosjekter på prosjektområdet «Digital Byggeplass». Her ønsker vi alle gode forslag velkommen og ser frem til produktivt samspill med alle gode krefter, avslutter Krogshus.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår