Bygger 130 boliger til på Løren i Oslo

 
Bygger 130 boliger til på Løren i OsloFoto: Illustrasjon prosjekt Gartnerkvartalet
Veidekke Entreprenør har inngått avtale om å bygge fjerde byggetrinn på bolig-prosjektet Gartnerkvartalet med Lørenvangen Utvikling AS (50-50 OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom). Oppdraget er verdt 290 millioner kroner ekskl. mva.

- Salget har vært meget godt på Gartnerkvartalet. Kombinasjonen av små og store leiligheter med parkering under bakken, balkonger, takterrasser, flere typer hageparseller og ikke minst store grøntområder er noe kjøperne tydeligvis har satt pris på. Vårt mål er å bygge gode nabolag, og alt ligger til rette for det her, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom.

Dette fjerde byggetrinnet består av et bygg på 9 og 10 etasjer med totalt 130 boliger, tilhørende garasjekjeller samt garasjekjeller for neste trinn. Det tilbys et bredt utvalg av 2, 3 og 4-roms leiligheter, der leilighetene i første etasje får egen hageparsell eller romslige terrasser. Ved ferdigstilling etableres en ballbane på deler av det store gårdsrommet. Som en forlengelse av det grønne preget blir det bygget felles parsellhager og en pergola for møteplass i gårdsrommet. 

Gartnerkvartalet er videreføring av Gartnerløkka-prosjektet, og vil når det står ferdig bestå av rundt 540 boliger i syv boligblokker fordelt på flere byggetrinn. Blokkene blir plassert rundt en stor, solfylt gårdspark på nesten 10 mål beplantet med busker, trær og parsellhager. De første beboerne flyttet inn sensommeren 2018. Samlet salgsverdi for alle boligene på Gartnerkvar¬talet blir på rundt 2,5 milliarder kroner. Total salgsgrad for prosjektet er nå cirka 80 %.

Gravearbeidene for det fjerde byggetrinnet er ferdig og arbeidene med kjeller pågår nå for fullt. Ferdigstillelse av boligene er planlagt i fjerde kvartal 2020. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår