Bygger 196 nye leiligheter i Nittedal

 
Bygger 196 nye leiligheter i Nittedal196 nye leiligheter skal bygges på Kvernstua i løpet av de neste årene.
AF Gruppen har inngått avtale med Øie Eiendomsutvikling AS om å bygge boligprosjektet «Kvernstua» i Nittedal i Akershus.

Avtalen omfatter oppføring av 196 leiligheter fordelt på 7 leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. I tillegg til leilighetene inneholder også prosjektet opparbeidelse av utomhusområder med ballplass, turstier, gang- og sykkelvei, og gangbro over Ørfiskebekken som omkranser prosjektet. Det skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 474 eks. mva fordelt på 2 byggetrinn. Byggingen starter i juni 2019 med forventet ferdigstillelse i 4. kvartal 2021. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting av trinn 2.

– Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet i Nittedal. Øie Eiendomsutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår