Bygger avløps-renseanlegg i Malmø

 
Bygger avløps-renseanlegg i Malmø
AF Gruppens datterselskap i Sør-Sverige, AF Bygg Syd, er blitt utnevnt av VA SYD til totalentreprenør for bygging av ny, mekanisk rensing på Sjölunda avløpsrenseanlegg i Malmö.

Avtalen omfatter prosjektering og installasjon av en ny, mekanisk rensing med avfalls- og sandhåndtering plassert i et nytt fellesbygg. I totalentreprisen inngår omfattende grunn- og fundamenteringsarbeid, bygningsarbeid, maskin- og prosessarbeid, el- og styringsarbeid samt VVS-arbeid.

Arbeidet starter med prosjektering i august 2016, og det nye anlegget forventes å være ferdigstilt i desember 2018. Prosjektet utføres som en totalentreprise, og verdien forventes å beløpe seg til 195 millioner SEK eksklusive merverdiavgift.

-Dette er et stort og viktig oppdrag for AF Gruppens virksomhet i Sør-Sverige. Vi har bred erfaring med kompliserte vann- og avløpsprosjekter og prosjektet passer godt til vår kompetanse og kapasitet. Vi ser frem til et godt samarbeid med VA SYD, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår