Bygger de første boligene i ny bydel i Västerås

 
Bygger de første boligene i ny bydel i VästeråsI tråd med Miljöbyggnad sølv bygges de første boligblokkene i Råby i Västerås med solcellepaneler på takene for produksjon av egen elektrisitet. Illustrasjon: Tovatt Architects & Planners / Sweco Architects
AF Gruppens datterselskap HMB Construction bygger tre boligblokker med 120 utleieleiligheter for Riksbyggen i Råby i Västerås, ti mil vest for Stockholm.

Prosjektet er utviklet i samspill. Kontraktsbeløpet er 124 MSEK, ekskl. mva.

Produksjonen starter i august med en estimert innflytting i 2022. På vegne av Västerås har Riksbyggen, sammen med Hemsö, utviklet syv boligblokker, førskole og aldershjem.
HMB har vært rådgiver for utbyggerne under hele den detaljerte planleggingsprosessen, og har også sammen med Riksbyggen designet de aktuelle boligene ved hjelp av kjente metoder og trygge materialvalg.

- Riksbyggen og HMB Västerås har samarbeidet godt i flere år, og vi ser nå frem til et fint felles resultat i Råby, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige i en pressemelding. 
HMB har allerede fått i oppdrag å forberede byggestart i hele området. Arbeidene omfatter riving, tilrettelegging for vann, varme, elektrisitet og bredbånd, samt gater og grunnforberedelser.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår