Bygger landingsplass for ambulansehelikopter

 
Bygger landingsplass for ambulansehelikopterBildet: Fra venstre: Merete Andersen, Tore Bryhni, Arnstein Hodne, Arild Frøkedal, Grethe Bakkevig
Marine Aluminium AS skal sørge for en trygg landingsplass for ambulansehelikoptre på nytt sykehus i Drammen.

Prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen signerte nylig kontrakt med leverandøren til en verdi på ca. 44 millioner kroner. 

Helikopterlandingsplassen skal være på taket av det nye sykehuset, der to sengetårn krysser hverandre. Landingsplassen vil være plassert i tiende etasje av sykehuset, eller ca. 42 meter over bakken. Plassen er dimensjonert for ordinære luftambulansehelikoptre.

Illustrasjon: LINK arkitektur, Ratio, Bølgeblikk

Kontrakten omfatter både produksjon og montering av helikopterplattformen. 

– En kjempeviktig og spennende kontrakt er nå inngått for det nye sykehuset. Marine Aluminium er en internasjonal aktør med utstrakt erfaring fra lignende leveranser både på land og offshore, så jeg er trygg på at vi har fått med oss en solid leverandør på denne jobben, sier Arnstein Hodne, prosjektdirektør for nytt sykehus i Drammen i en pressemelding.

– Vi er veldig stolte og glade over tilliten som Helse Sør-Øst RHF viser Marine Aluminium med denne tildelingen. Kontrakten er med på å bekrefte vår stilling som en ledende leverandør av helidekk i Norge og verden for øvrig. Vi ser frem til et godt samarbeid med prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen, sier Arild Frøkedal, direktør salg og marked i Marine Aluminium. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave