Bygger Lumanders Hage på Ensjø

 
Bygger Lumanders Hage på EnsjøBildet: Mellom byggene blir det et stort og åpent gårdsrom med felles hage og lekeplasser. I tillegg kan boligkjøperne få glede av store grøntområder, butikker og kafeer, skoler og barnehager.
Veidekke har fått i oppdrag av OBOS Nye Hjem AS å bygge prosjektet Lumanders Hage på Ensjø i Oslo med 216 leiligheter, garasjeanlegg og en barnehage.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 512 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi er både stolte og glade for at OBOS igjen har vist oss tillit og gitt oss oppdraget med å bygge nok et flott boligprosjekt på Ensjø. Oslo trenger flere nye gode boliger, og i Ensjøbyen blir det cirka 7.000 av dem når alt står ferdig. Vi takker så mye for oppdraget og gleder oss til å sette i gang med byggearbeidene, sier direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo, i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyde med å ha med en så erfaren boligbygger som Veidekke til å gjennom­føre Lumanders Hage. Interessen for prosjektet og salget har vært over all forventning. Vi gleder oss nå til å komme i gang med bygging og etterhvert overlevere nye flotte hjem til nye beboere på Ensjø, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i OBOS Nye Hjem AS.

De 216 leilighetene fordeles på fem bygg på fire til seks etasjer pluss kjeller. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og det blir to store felles takterrasser. Mellom byggene blir det et stort og åpent gårdsrom med felles hage og lekeplasser. I tillegg kan boligkjøperne få glede av store grøntområder, butikker og kafeer, skoler og barnehager, og det er kun tre stopp med T-banen fra Oslo S.

Det blir tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading samt parkering for lastesykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale med kjøkken og egen utleiedel forbeholdt alle i borettslaget. I prosjektet skal det også bygges en barnehage med fire avdelinger.

Byggearbeidene starter i midten av mai, og det er planlagt at de første boligene skal være klare til innflytting i løpet av sommeren 2023. Les mer om prosjektet på OBOS sine hjemmesider.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår