Bygger Norges største kino

 
Bygger Norges største kinoVitaminveien 11, Nydalen i Oslo
En enorm kino, to boligbygg og et nytt hotell: Vitaminveien 11 i Nydalen er ett av Olav Thons prestisjeprosjekter under utbygging.

Prosjektet Vitaminveien 11 i Nydalen i Oslo, som Veidekke er hovedentreprenør for, er delt opp i tre deler: Den første består i å bygge Thons nye hotell med omtrent 360 rom. Videre skal det bygges både barnehage og en underjordisk kino driftet av Svensk Film. Tredje del av prosjektet er to blokker med i alt 150 leiligheter, som er en del av et område på i alt 62 000 m2. Kostnadsrammen på Vitaminveien 11 er rundt 1 milliard kroner. Prosjektet ble påbegynt i april og skal stå ferdig våren 2019.

Cramo er engasjert som hovedleverandør av utstyr til utbyggingen, forteller Even Normann, selger i Cramo.

- Dette er det største prosjektet jeg har vært involvert i, og det er givende å være med på en variert jobb som denne. Dette er mer enn bare ett bygg – dette er et helt kvartal, for å si det slik. Det finnes i utgangspunktet behov for alle tjenester Cramo leverer, og det er lovende, sier Normann.

Viktig prosjekt
Cramo leverer støpefyring, maskinutleie og radiosambandet på hele prosjektet, i tillegg til brakkerigg som skal inn første kvartal 2017. Cramo leverer også til flere underentreprenører, blant annet NEWMO, som lager elementmontasje. For sistnevnte er det snakk om leveranse av lifter.

- Dette prosjektet er viktig for oss fordi vi det utgjør starten på vårt nye samarbeid med Veidekke. Vi er svært interessert i å vise dem hva vi kan få til, og gleder oss til fortsettelsen, avslutter Normann.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår