Bygger ny legevakt i Arendal

 
Bygger ny legevakt i ArendalArendal legevakt. Foto: TRAFO arkitektur as
Arendal Eiendom KF har tildelt Veidekke oppdraget om å oppføre nytt bygg til legevakt, kommunal øyeblikkelig hjelp og avklaringsavdeling i tilknytning til Sørlandet sykehus Arendal. Kontrakten er totalentreprise verdt 150 millioner kroner ekskl. mva.

Det nye bygget på omlag 5.500 m2 over fem etasjer skal huse ny interkommunal legevakt med legevaktsentral og responssenter, en avdeling for kommunal øyeblikkelig hjelp og en avklaringsavdeling med 11 korttidsplasser. I tillegg kommer det garderobe- og toalettfasiliteter, flere møterom, lager, tekniske rom samt parkering for ambulanser og politi i underetasjen. Bygget skal kobles sammen med Arendal sykehus gjennom en nedgravd kulvert.

- Dette er et prosjekt som betyr mye for mange folk i vår region, og vi takker så mye for oppdraget. Vi har i dag et meget godt samarbeid med Arendal Eiendom på Fløybyen og setter stor pris på fornyet tillit. Moderne helsebygg er kompliserte byggeprosjekter, noe vi har god erfaring med. Vi er derfor trygge på at vi gjennom samarbeid og involvering skal få til et resultat til stor glede og nytte for pasienter, pårørende og ansatte, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder, i en pressemelding. 

Byggearbeidene starter opp mot slutten av mars og er planlagt ferdigstilt før jul 2022. Les mer om prosjektet her: https://www.aekf.no/portfolio/nytt-bygg-til-kommunal-oyeblikkelig-hjelp-koh/

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår