Bygger nytt lager for Optimera

 
Bygger nytt lager for Optimera(Ill: Anthon B. Nilsen Eiendom).
Eiendomsutvikleren Anthon B. Nilsen Eiendom har inngått en avtale med byggevarekjeden Optimera om å bygge et nytt sentrallager for kjeden i Vestby Øst Næringspark.

Det kombinerte kontor- og lagerbygget blir på 23 000 kvadratmeter og vil huse et meget avansert automatlager for effektiv drift. Optimera-bygget blir det første bygget på Anthon B. Nilsen Eiendoms 180 mål store tomt i Vestby Øst Næringspark – et område som er spesielt godt egnet for logistikkbygg grunnet den sentrale plassering langs «sydaksen» mellom Svinesund og Oslo. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten omfatter kjedene Flisekompaniet og Montér, samt Optimera Byggsystemer. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Anthon B Nilsen Eiendom har lang erfaring i å utvikle moderne og effektive lager- og logistikk-eiendommer og har de seneste årene utviklet næringsbygg med et samlet areal på mer enn 100 000 kvm i Osloregionen. Selskapets tomt på Vestby vil med gjeldende regulering kunne bebygges med ytterligere 50 000 kvm i tillegg til Optimera-bygget som ventes ferdigstilt sen høst 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår