Bygger sentrallager i Bålsta

 
Bygger sentrallager i BålstaBildet: Dahl Sverige AB centrallager i Bålsta
AF Gruppens datterselskap Kanonaden Entreprenad skal utføre grunn- og anleggsarbeid for et nytt sentrallager i Bålsta utenfor Stockholm.

Kontrakten har en anslått verdi på 120-140 millioner svenske kroner, eks. mva.

Grunn- og anleggsarbeidet utføres på vegne av Logicenters, en av Nordens fremste utviklere av logistikkeiendommer. Kanonaden og Logicenters har samarbeidet i flere tidligere prosjekter, inkludert det pågående logistikkprosjektet for Dagab, som ligger ved siden av den dette prosjektet. Logistikksenteret skal oppføres for rørleggergrossisten Dahl som etablerer et nytt, høyautomatisk sentrallager.

- Vi verdsetter de gode relasjonene med Logicenters og ser frem til å skape optimale forutsetninger for å bygge det nye sentrallageret for Dahl, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige, i en pressemelding.

Grunnarbeidet er påbegynt i sommer, og ferdigstilles mot slutten av 2022. Anlegget forventes å være klart til innflytting i første halvdel av 2023.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår